دلیل کشتی نگرفتن بلال ماخوف مقابل حریف کانادایی در فینال جام زیلکوفسکی
آزادکار عنواندار روس پس از ۲ سال دوری از میادین موفق به کسب مدال نقره تورنمنت زیلکوفسکی در لهستان شد.
بلال ماخوف آزادکار سنگین وزن روس که مدال های طلا، نقره و برنز جهان و برنز المپیک را در کارنامه خود دارد پس از ۲ سال دوری از میادین در جام زیلکوفسکی لهستان به روی تشک رفت و موفق به کسب مدال نقره شد.
ماخوف در این رقابتها ابتدا روبر باران از لهستان را ۱۱ بر صفر برد، سپس باتریمورزایف قزاق را از پیش رو برداشت و در سومین مبارزه و در مرحله نیمه نهایی نیز مقابل دانیل لیگتی از مجارستان با نتیجه ۴ بر صفر پیروز شد. وی اما در فینال حاضر به مبارزه مقابل امر ژسی از کانادا نشد و به مدال نقره این رقابتها رسید.
ماخوف درباره علت حاضر نشدن در دیدار فینال مقابل حریف کانادایی گفت: پیش از مسابقات و به دلیل ۲ سال دوری از میادین بنا بر تصمیمی که گرفتیم قرار بود فقط ۳ کشتی در جام زیلکوفسکی بگیرم، پیش از فینال در ۳ مبارزه کشتی گرفتم و به همین دلیل در فینال حاضر به مبارزه نشدم.
تورنمنت زیلکوفسکی و پیت لاسینسکی در کشتی آزاد و فرنگی به میزبانی ورشو پایتخت لهستان برگزار شد.
منبع: ایسنا
2034