دبیر انجمن تولیدکنندگان برنج کشور:
برنج ایرانی بازار داخلی را در دست می گیرد
دبیر انجمن تولیدکنندگان برنج کشور گفت: برنج وارداتی که مورد استقبال اقشار متوسط و کم درآمد قرار داشت، گرانتر از قیمت برنج پرمحصول داخلی عرضه می شود.
«جمیل علیزاده شایق» دبیر انجمن تولیدکنندگان برنج کشور اظهار داشت: در سال حمایت از کالای ایرانی سیاست دولت در تک نرخی کردن ارز را باید به فال نیک بگیریم زیرا افزایش نرخ دلار منجر به فاصله گرفتن مردم از مصرف برنج خارجی می شود.
دبیر انجمن تولیدکنندگان برنج کشور گفت: برنج وارداتی که در گذشته به دلیل قیمت پایین در رقابت با محصول داخلی، مورد استقبال اقشار متوسط و کم درآمد قرار داشت، گرانتر از قیمت برنج پرمحصول داخلی عرضه می شود.
وی با بیان اینکه برنج خارجی بیش از نیاز داخلی تامین و وارد می شود، اضافه کرد: این فرصت خوبی برای حمایت از برنج داخلی است و به نظر می رسد وزارت جهادکشاورزی باید میزان تولید واقعی و نیاز وارداتی را بررسی کارشناسی و اعلام کند.
729