وزیر جهاد کشاورزی:

برنج‌های احتکاری کشف شده با نرخ مصوب توزیع می‌شود/ مشکل خاصی در تامین برنج مورد نیاز کشور وجود ندارد

وزیر جهاد کشاورزی گفت: حدود ۵۰ درصد از نیاز کشور را تکاپو می‌کند و برای ۵۰ درصدی که وارداتی هست هم برنامه‌ریزی شده و از ابتدای سال به طور مرتب و منظم می‌آید و با قیمت‌های مصوب در چرخه بازار قرار می‌گیرد؛ الآن هم در جریان هست و مشکل خاصی هم وجود ندارد.

برنج‌های احتکاری کشف شده با نرخ مصوب توزیع می‌شود/ مشکل خاصی در تامین برنج مورد نیاز کشور وجود ندارد

نوری قزلجه  با تأکید بر اینکه برنج‌های احتکاری کشف شده بعد از طی مراحل قانونی با نرخ مصوب در بازار توزیع می‌شود، گفت: برنج تولید داخل حدود ۵۰ درصد از نیاز کشور را تکاپو می‌کند و برای ۵۰ درصدی که وارداتی هست هم برنامه‌ریزی شده و از ابتدای سال به طور مرتب و منظم می‌آید و با قیمت‌های مصوب در چرخه بازار قرار  می‌گیرد؛ الآن هم در جریان هست و مشکل خاصی هم وجود ندارد.

وی درباره  پخش برنج‌های احتکاری کشف شده توسط قوه قضائیه، اظهار کرد: کالاهایی که طبق قانون احتکاری هستند و کشف می‌شوند، بعد از طی مراحل قضایی مربوط به خودشان در فرآیند توزیع با قیمت‌های مصوب قرار می‌گیرند.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: مواردی که ما گزارش کرده بودیم، مربوط به چند ماه قبل بود که توزیع هم شده و موضوعاتی را هم اخیرا تعزیرات حکومتی اعلام کرد که مواردی را کشف کرده‌اند، حتما آن هم بعد از طی مراحل قانونی و صورت‌جلسه، با نرخ مصوب در بازار توزیع می‌شود.

وی تأکید کرد: ما مکلف هستیم که برنج مورد نیاز بازار را تأمین کنیم. اولویت اول ما تولید داخل است که الآن می‌شود گفت که حدود ۵۰ درصد از نیاز کشور را تکاپو می‌کند و برای ۵۰ درصدی که وارداتی هست هم برنامه‌ریزی شده و از ابتدای سال به طور مرتب و منظم می‌آید و با قیمت‌های مصوب در چرخه بازار قرار می‌گیرد؛ الآن هم در جریان هست و مشکل خاصی هم وجود ندارد.

منبع: جماران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید