زمین لرزه جیرفت خسارتی نداشته است

فرماندار شهرستان جیرفت گفت: طبق گزارشاتی که تاکنون به ما رسیده هنوز هیچگونه خسارت جانی و مالی به ما اعلام نشده است.

زمین لرزه جیرفت خسارتی نداشته است

احمد امینی‌روش با اشاره به وقوع زلزله 4.5 ریشتری در جیرفت اظهارداشت: اکیپ‌های چهار بخش این شهرستان در حال آمادباش و بررسی خسارات احتمالی زلزله هستند.

وی با بیان اینکه تا کنون هیچ خسارتی از این زمین لرزه گزارش نشده است بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی و اعضای ستاد مدیریت بحران این شهرستان در آماده باش هستند و هنوز گزارشی در ارتباط با خسارت و تلفات جانی نداشتیم.

فرماندار شهرستان جیرفت با اشاره به اینکه مردم گزارشات و اخبار زمین‌لرزه را از طریق رسانه‌ها دنبال کنند، افزود: به محض اینکه گزارشی ارائه شود از طریق رسانه‌های رسمی اطلاع‌رسانی می‌شود.

زلزله‌‌ای به بزرگی 4.5 ریشتر درساعت14:06:04 - شنبه 13 مرداد 1397 در عمق 25 کیلومتری زمین جیرفت در استان کرمان را لرزاند.



منبع: تسنیم

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید