برق مناطق زلزله‌زده وصل است/ ۹ دقیقه خاموشی داشتیم

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با بیان اینکه ۹ دقیقه در شهرستان قصرشیرین قطعی برق داشتیم، گفت: در حال حاضر برق مناطق زلزله‌زده وصل است.

برق مناطق زلزله‌زده وصل است/ ۹ دقیقه خاموشی داشتیم

علیمراد مرادی مجد اظهار داشت: در پی وقوع ۵.۹ ریشتری تنها برق شهرستان قصرشیرین به مدت ۹ دقیقه قطع شد.

وی با بیان اینکه در این شهرستان یک پست فوق توزیع برق از مدار خارج شد که بلافاصله نسبت به اتصال برق اقدام شد، افزود: همچنین در یکی از روستاهای شهرستان گیلانغرب هم به مدت ۳۰ دقیقه شاهد خاموشی برق بودیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه بیان کرد: کارکنان شرکت توزیع بلافاصله نسبت به اتصال مجدد برق در این روستا اقدام کردند.

مرادی مجد عنوان کرد: در حال حاضر در هیچ یک شهرستان ها و روستاهای استان کرمانشاه خاموشی ناشی از وقوع زلزله اخیر مشاهده نمی شود.

منبع: مهر

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید