" هانیه" دختر فداکار سرپلذهابی با پای خود به کرمانشاه بازگشت
هانیه یزدانشناس که در زلزله سال گذشته برای نجات خواهر خود بر اثر ریزش آوار دچار ضایعه نخاعی شد با سپری کردن بخشی از مراحل درمان و بازتوانی در تهران با پای خود به کرمانشاه بازگشت.
هانیه یزدانشناس دختر فداکار سرپلذهابی پس از ورود به فرودگاه کرمانشاه اظهار داشت: پس از حادثه زلزله و بستری شدن و انجام اعمال جراحی در بیمارستان طالقانی کرمانشاه به فیزیوتراپی و کاردرمانی پرداختم و به مرحله واکر و بریس رسید.
وی افزود: به دستور وزیر بهداشت برای ادامه درمان به بیمارستان توانبخشی رفیده تهران اعزام شدم و در آنجا فیزیوتراپی، کاردرمانی و بیوفیدبک را بهطور مرتب انجام دادم و از مرحله واکر و بریس به مرحله تک عصایی رسیدم که از وزیر بهداشت به پاس پیگیریها برای اسکان و درمان رایگان من و خانوادهام در تهران به مدت 6 ماه تشکر و قدردانی میکنم.
وی گفت: از زحمات پرسنل بیمارستان توانبخشی رفیده که در این مدت کارهای درمانی من را پیگیری کردند و پزشکان و فیژیوتراپهای کرمانشاهی که به من کمک کردند، سپاسگزارم و به خاطر شرایط خاصی که داشتم و انجام فیزیوتراپی و شرایط اسکان در تهران امکان تحصیل برای من وجود نداشت که امسال قصد دارم به ادامه تحصیلم بپردازم.
منبع: تسنیم
10