بازگشت محمدرضا گلزار به بازیگری پس از ۴ سال

محمدرضا گلزار به عنوان یکی از ستاره‌های سینمای ایران، مدت‌هاست در عرصه فعالیت چندانی ندارد. آخرین حضورش به بازی در چند سریال شبکه نمایش خانگی برمی‌گردد که بخش مهمی از آن‌ها آثار موفقی نبوده‌اند.

بازگشت محمدرضا گلزار به بازیگری پس از ۴ سال

محمدرضا گلزار به عنوان یکی از ستاره‌های سینمای ایران، مدت‌هاست در عرصه فعالیت چندانی ندارد. آخرین حضورش به بازی در چند سریال شبکه نمایش خانگی برمی‌گردد که بخش مهمی از آن‌ها آثار موفقی نبوده‌اند. حالا در صفحه اینستاگرامش اعلام کرده است که سریال جدیدی در راه دارد و قرار است به تهیه‌کنندگی هومن کبیری در آن بازی کند. فعلا نامی از کارگردان سریال به میان نیامده و درباره حال‌وهوای آن هم چیزی نمی‌دانیم. گلزار در پنج سریال شبکه نمایش خانگی بازی کرده که فقط دو تا از آن‌ها با اغماض موفق بوده‌اند. از سوی دیگر اجرای او در مسابقه «هفت خان» شبکه خانگی هم برخلاف انتظار جایگاهی به دست نیاورد. باید دید با این انتخاب جدید می‌تواند بار دیگر خودش را احیا کند و به اوج باز گردد؟

محمدرضا گلزار بعد از «ساخت ایران ۱ و ۲»، «عشق تعطیل نیست»، «عاشقانه» و «گیسو» قرار است در سریال جدیدی به کارگردانی هومن کبیری بازی کند. او در یک استوری اعلام کرده است که: «سریال دیگری در راه است…» به این بهانه نگاهی داریم به موفقیت‌ها و شکست‌های آثار گلزار در شبکه نمایش خانگی.

«ساخت ایران» اولین حضور گلزار در شبکه خانگی است

گلزار اولین‌بار سال ۱۳۹۰ به همراه امین حیایی در سریال «ساخت ایران» به کارگردانی محمدحسین لطیفی ظاهر شد. زوج گلزار و حیایی پیش از این سریال بسیار مورد توجه قرار داشتند و حالا قرار بود بار دیگر از این جذابیت استفاده کنند.

البته پیرامون حضور گلزار در این سریال حواشی زیادی شکل گرفت و باعث شد فیلمنامه به طور کامل تغییر کند. به همین دلیل هم خیلی از بازیگران انگیزه‌هایشان را از دست دادند و «ساخت ایران» هم نتوانست اثری موفق از آب دربیاید. با این حال اما سال ۱۳۹۷ که کارگردانی فصل دوم «ساخت ایران» به برزو نیک‌نژاد رسید، او بار دیگر از گلزار دعوت به همکاری کرد؛ سریالی که کیفیتش از فصل یک هم کمتر بود. حضورش کمرنگتر از سابق شد و عملا موفقیتی برایش نداشت.

«عشق تعطیل نیست» یک شکست تمام عیار بود

یکی از ضعیف‌ترین سریال‌هایی که در طول حیات شبکه نمایش خانگی ساخته شده، «عشق تعطیل نیست» به کارگردانی بیژن بیرنگ است. بیرنگ قصد داشت با حال‌وهوای «خانه سبز» یک «فرندز» ایرانی بسازد و نهایتا اثری بسیار لوس و بیمزه از آب درآمد که خود بازیگران اولین معترض‌هایش بودند. این سریال ضعیف شکستی بزرگ برای ستاره‌هایی مثل محمدرضا گلزار و مهناز افشار بود. اعتراض‌ها به قدری بالا گرفت که فقط پنج قسمت آن منتشر شد و نهایتا از گردونه انتشار خارج شد.محمدرضا گلزار

«عاشقانه» موفق‌ترین سریال خانگی گلزار است

سال ۱۳۹۶ گلزار در سریال «عاشقانه» به کارگردانی منوچهر هادی، نقش مقابل ساره بیات را بازی کرد؛ سریالی که شاید اگر آن را با آثار موفق شبکه نمایش خانگی مقایسه کنیم حرفی برای گفتن نداشته باشد اما در قیاس با سایر آثار گلزار قابل‌قبول به نظر می‌رسد. «عاشقانه» در زمان خودش پرمخاطب بود اما جنس بازی گلزار تعریف چندانی نداشت. تا جایی که یکی از سکانس‌های آن با بازی گلزار و بیات هنوز هم دست‌به‌دست می‌شود و بازار شوخی با آن داغ است؛ همان سکانس معروفی که گلزار به بیات می‌گوید: «من عقده‌ایم کثافت… من عاشق تو بودم… احمق…» و به قدری تصنعی آن را بازی می‌کند که نمی‌شود جدی‌اش گرفت.

«گیسو» هم نتوانست برای گلزار اتفاقی را رقم بزند

شاید «عاشقانه» بارقه‌هایی از امید داشت اما بازی گلزار در سریال «گیسو» یا همان «عاشقانه۲» بار دیگر به اثر ضعیفی در کارنامه‌اش بدل شد. نه منوچهر هادی برای «گیسو» زمان زیادی صرف کرده بود و نه بازیگران با حس و علاقه نقش‌هایشان را ایفا می‌کردند. نتیجه هم شد این که «گیسو» همه را دلزده کرد و انواع و اقسام نقدهایی درباره غیرواقعی بودن و باورپذیر نبود داستان و بازی ناملموس بازیگران منتشر شد.

گلزار به عنوان مجری هم تجربه موفقی در شبکه خانگی نداشت

گلزار با اجرای مسابقه «برنده باش» در شبکه سه موقعیت خوبی در این عرصه برای خودش دست‌وپا کرد. بعد از آن تصمیم گرفت در شبکه نمایش خانگی هم مسابقه‌ای در همان حال‌وهوا اما متفاوت با آن تولید کند. بهرحال همه می‌دانیم که دستش در شبکه نمایش خانگی بازتر بود و می‌توانست حتی در جنس اجرایش هم تفاوتی ایجاد کند اما «هفت‌خان» نه‌تنها جذاب‌تر از «برنده باش» نبود که از آن ضعیف‌تر ظاهر شد و مخاطبان تمایلی به دنبال کردن آن در ازای پرداخت مبلغی پول نبودند.محمدرضا گلزار

حالا گلزار می‌خواهد بار دیگر با هومن کبیری که تهیه‌کنندگی «عاشقانه» و «گیسو» را به عهده داشت، سریال بسازد و باید دید این‌بار قرار است گلزار با چه موقعیتی مواجه شود. آیا می‌تواند شکست‌های قبلی را جبران کند و به اوج برگردد؟

منبع: فیلم‌نیوز
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید