ترکیب اصلی پرسپولیس به هم می‌ریزد

پرسپولیس در آستانه آغاز مجدد رقابت‌های لیگ برتر با چند ابهام مهم در ترکیب اصلی مواجه است.

ترکیب اصلی پرسپولیس به هم می‌ریزد

 فقط شش روز تا دیدار پرسپولیس مقابل صنعت نفت آبادان باقی مانده که بعد از یک ماه تعطیلی برگزار خواهد شد و البته نخستین مسابقه از مقطع شش هفته‌ای دوم فصل سرخ‌ها خواهد بود. برای این منظور از امروز و بعد از دومین بازی تدارکاتی در ایام تعطیلات که دیروز مقابل گل‌گهر برگزار شد، تمرین تیم پرسپولیس وارد فاز نهایی و جدی‌ترین مرحله خود برای برگزاری این مسابقه رسمی خواهد شد. با وجود این تعطیلی طولانی‌مدت، وضعیت مصدومان و البته ملی‌پوشانی که مدتی دور از تمرین بوده‌اند ترتیب اصلی سرخ‌ها را احتمالاً دچار تغییراتی خواهد کرد.

ابرقویی گزینه اصلی جانشینی کنعانی
یکی از مهم‌ترین غایبان پرسپولیس در تمرینات روزهای اخیر حسین کنعانی کاپیتان اول سرخ‌ها است. در شرایطی که به نظر می‌رسید مصدومیت او جزئی باشد یا حتی اصلاً مصدوم نباشد اما گفته شده بازی با نفت آبادان را از دست خواهد داد. کنعانی در حالی مصدوم شده که پرسپولیس در مرکز خط دفاع دانیال ایری را هم به دلیل مصدومیت ناشی از مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی در اختیار ندارد و زمان بازگشت او به تمرینات اعلام نشده است. با این حال از آنجایی که بعید است ایری به بازی جمعه برسد به احتمال زیاد حسین ابرقویی در مرکز خط دفاع به ترکیب اصلی خواهد رسید. نکته اینجاست که خود ابرقویی هم مدتی مصدوم بوده اما برگشته و به نظر می‌رسد تارتار برای اولین بار می‌تواند در مسابقه بعدی تیمش روی این مدافع حساب باز کند.

با وجود این، احتمال بازی کردن ابرقویی کنار محمدمهدی زارع وجود دارد. از سوی دیگر با توجه به در دسترس نبودن دو بازیکن مصدوم در این پست احتمالاً امیرحسین طاهری مدافع دیگری که این فصل به پرسپولیس آمده برای اولین بار به لیست بازی پرسپولیس خواهد رسید تا حداقل یک مدافع میانی روی نیمکت حضور داشته باشد.

شانس مساوی باکیچ و لطیفی‌فر
یکی دیگر از مصدومان پرسپولیس در روزهای اخیر پویا پورعلی بوده که از وضعیت او هم خبر دقیقی اعلام نشده. این در حالی است که گفته می‌شد مصدومیت او جزئی است اما این بازیکن در تمرین روز پنجشنبه هم غایب بود وبالطبع این وضعیت در بازی دیروز مقابل گل‌گهر هم استمرار داشت. با این شرایط اگر پورعلی در تمرینات امروز و فردا به کار گروهی برنگردد احتمال غیبتش مقابل صنعت نفت بالا خواهد رفت. حالا سؤال اینجاست که در غیاب این بازیکن، تارتار به کدام مهره‌اش درپست شش اعتماد خواهد کرد؟ پورعلی در شش بازی ابتدایی فصل بازیکن فیکس تارتار بوده و جزو نفرات محبوب کادرفنی به حساب می‌آید.

دوباره ابهام در دفاع چپ
پست دفاع چپ پرسپولیس در این فصل ابهامات بسیاری داشته و غیر از اینکه باشگاه در جذب بازیکن مورد علاقه تارتار به نتیجه نرسید چالش‌های دیگری هم داشته است. مصدومیت ابوالفضل جلالی باعث شد تا مهدی تیکدری در پست غیرتخصصی فیکش شود و البته نمایش‌های نسبتاً قابل قبولی هم داشت اما حالا سؤال اینجاست که با بازگشت جلالی از سومین مصدومیتی که نصیبش شده بود او به ترکیب اصلی باز خواهد گشت یا همچنان به تیکدری در پست غیرتخصصی اعتماد خواهد کرد؟ لازم به ذکر است که تارتار در این پست علیرضا همایی‌فر را هم در اختیار دارد اما اگر تیکدری فیکس باشد و جلالی روی نیمکت بنشیند مثل بازی با ذوب‌آهن احتمالاً همایی‌فر از لیست مسابقه خط خواهد خورد.ژ

محبی همچنان فیکس می‌ماند
در شرایطی که تصور می‌شد محمدمهدی محبی مصدوم شده و دیدارمقابل صنعت نفت را از دست داده است اما مشخص شد این بازیکن مصدومیتی ندارد و در بازی بعدی در دسترس خواهد بود. با این شرایط احتمالاً باز هم محبی را در ترکیب اصلی به‌عنوان وینگر راست خواهیم دید مگر اینکه شرایط بدنی او به گونه‌ای باشد که تارتار نیمکت‌نشینش کند که البته بعید است. در این پست احتمالاً محمد عمری هم بعد از چند هفته دوری در بازی صنعت نفت به لیست باز خواهد گشت و چنانچه شرایط مسابقه به سود پرسپولیس پیش برود شاید دقایقی شانس بازی پیدا کند.

اگر علیپور برنگردد؟
در خط حمله شرایط علی علیپور مشخص نیست و اگر او هم به بازی بعدی تیمش نرسد احتمالاً پوریا شهرآبادی در کنار سرگیف فیکس خواهد شد و برای اولین بار در ترکیب اصلی قرار می‌گیرد که اگر این‌گونه شود تعداد تغییرات ترکیب اصلی بیشتر خواهد شد.

 

منبع: ورزش3
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید