درخشش دوباره مسی و فاصله دو گله تا یک رکورد ویژه

لیونل مسی حالا تنها دو گل تا ثبت رکوردی تاریخی در گلزنی از روی ضربات آزاد فاصله دارد.

درخشش دوباره مسی و فاصله دو گله تا یک رکورد ویژه

لیونل مسی در ادامه فرم درخشان خود با اینترمیامی، یک بار دیگر از روی ضربه ایستگاهی گلزنی کرد و حالا تنها دو گل با ثبت یک رکورد تاریخی فاصله دارد.

کلمبوس کرو در دیداری هیجان‌انگیز موفق شد اینترمیامی، مدافع عنوان قهرمانی لیگز کاپ، را با نتیجه ۲ بر یک شکست دهد. جمال تیاره در هشتمین دقیقه وقت‌های تلف‌شده نیمه دوم گل پیروزی کلمبوس را به ثمر رساند، اما شکست اینترمیامی مانع از درخشش دوباره ستاره آرژانتینی نشد.

مسی در دقیقه ۳۳ تنها گل اینترمیامی را به ثمر رساند. او یک ضربه آزاد مستقیم را از زاویه‌ای دشوار با پای چپ زد و توپ را به گوشه بالای سمت دور دروازه فرستاد. مدافعان کلمبوس که انتظار ارسال توپ به داخل محوطه جریمه را داشتند، غافلگیر شدند.

فابریتزیو رومانو، خبرنگار سرشناس حوزه نقل‌وانتقالات، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «لیونل مسی در هفت بازی اخیرش برای اینترمیامی، چهار گل از روی ضربات آزاد به ثمر رسانده است. مسی با ۷۶ گل، حالا تنها دو گل با رکورد بیشترین گل از روی ضربات آزاد فاصله دارد؛ رکوردی که با ۷۸ گل در دوران حرفه‌ای در اختیار مارسلینو کاریوکا، ستاره برزیلی، است.»

منبع: خبر ورزشی
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید