قرارداد قلعه‌نویی سفید امضا است؟

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال درباره اظهارات شب گذشته‌اش پیرامون قرارداد امیر قلعه‌نویی توضیح داد و گفت قرارداد سرمربی تیم ملی به صورت سفید امضا ارائه شده است.

قرارداد قلعه‌نویی سفید امضا است؟

طهمورث حیدری اظهار داشت: لازم می‌دانم توضیحی در مورد قرارداد امیر قلعه‌نویی با فدراسیون فوتبال جهت رفع ابهام ارائه کنم. در زمان گفت‌وگویی که با رسانه‌ها داشتم، از جزئیات قرارداد امیر قلعه‌نویی و اینکه قرارداد ایشان به صورت سفید امضا شده، بی‌اطلاع بودم و صحبت‌هایم نیز بر همین اساس مطرح شد.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال ادامه داد: پس از بررسی متوجه شدم که قرارداد سرمربی تیم ملی با توجه به اعتماد دو طرفه‌ای که با فدراسیون وجود دارد، به صورت سفید امضا ارائه شده است.

وی گفت: تأکید می‌کنم که صحبت‌های بنده هیچ منافاتی با مطالبی که از سوی فدراسیون فوتبال در این خصوص عنوان شده، ندارد.

منبع: خبر ورزشی
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    انعقاد قرارداد سفید امضاء خلاف قوانین و مقررات و باعث سوءاستفاده است.