داریو اسوگو:

تصور نمی‌کردم در این سن کم کاپیتان چلسی شوم

پس از فصلی که با دو مصدومیت سپری شد و باعث شد داریو اسوگو تقریباً تمام فصل را از دست بدهد، این هافبک پرتغالی حالا در چلسیِ تحت هدایت ژابی آلونسو کم‌کم مورد توجه قرار گرفته است.

تصور نمی‌کردم در این سن کم کاپیتان چلسی شوم

این هافبک احتمالاً در طول فصل گزینه اول آلونسو در خط میانی شلوغ چلسی نخواهد بود، اما از فرصت حضور در تور آسیایی تیم استفاده کرد تا توانایی‌هایش را نشان دهد.

بازیکن پرورش‌یافته آکادمی اسپورتینگ علاوه بر اینکه در ابتدای دوران آماده‌سازی پیش‌فصل یک گل به ثمر رساند، در دیدار مقابل تاتنهام و همچنین آخرین مسابقه تیم مقابل جوهور در ترکیب اصلی قرار گرفت.

اما چیزی که بیش از حضور او در ترکیب اصلی توجه‌ها را جلب کرد، تصمیم ژابی آلونسو برای انتخاب این بازیکن جوان به‌عنوان کاپیتان چلسی در آغاز مسابقه بود؛ اسوگو پیش از این نیز در دیدار مقابل یوونتوس بازوبند کاپیتانی را بر بازو بسته بود.

پس از پایان تور آسیایی، هافبک دفاعی چلسی در گفت‌وگو با رسانه‌های رسمی باشگاه لندنی درباره اعتمادی که سرمربی به او نشان داده است، صحبت کرد.

او با لبخندی فروتنانه گفت:«این موضوع برایم غافلگیرکننده بود، اما باعث افتخار است. تصور نمی‌کردم در چنین سن کمی بتوانم کاپیتان باشگاهی به بزرگی چلسی باشم. واقعاً لذت بزرگی است و خیلی از آن خوشم آمد.»

 

منبع: ورزش3
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید