ورود اف‌بی‌آی به بازی فوتبال الجزایر و کنگو!

در یکی از غیرمعمول‌ترین اتفاقات جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵، حضور رسمی ماموران اداره تحقیقات فدرال آمریکا در دیدار حساس بین الجزایر و جمهوری دموکراتیک کنگو در رباط، پایتخت مراکش بود.

ورود اف‌بی‌آی به بازی فوتبال الجزایر و کنگو!

به گزارش خبر فوری، این حضور، برخلاف تصور عموم که ممکن است مربوط به تهدید امنیتی مستقیم باشد، در واقع یک اقدام پیشگیرانه و آموزشی برای رویدادهای جهانی آتی به ویژه جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکای شمالی تلقی می‌شود.

هیئت آمریکایی شامل مقام‌هایی مانند داگلاس اولسون و کوین کوالسکی است و مأموریت آن‌ها بررسی و تحلیل مدیریت جمعیت، امنیت استادیوم، کنترل دسترسی‌ها، سیستم‌های نظارتی و هماهنگی بین نیروهای امنیتی مختلف است. حضور آن‌ها در این مسابقه که انتظار می‌رود بیش از ۶۵ هزار تماشاگر را در ورزشگاه «پرنس مولای الحسن» جمع کند، اهمیت ویژه‌ای دارد زیرا این بازی از جمله پرطرفدارترین و پرهیجان‌ترین مسابقات مرحله حذفی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: 

 بازیکن مصر هنگام عکس تیمی به توالت رفت! 

 دروازه‌بان سردش شد، وسط بازی چای خورد 

مقامات فدراسیون جهانی فوتبال در سال‌های اخیر همکاری امنیتی بین‌المللی را برای میزبانی رویدادهای بزرگ تشدید کرده‌اند و تجربه عملی در زمینه امنیت، مدیریت جمعیت و واکنش به شرایط اضطراری از اولویت‌های اصلی است. طبق گزارش‌ها، هدف آمریکا از حضور در این مسابقه، تمرین و شناسایی بهترین شیوه‌ها برای بهبود امنیت در جام جهانی ۲۰۲۶ است که به‌صورت مشترک در ایالات متحده، مکزیک و کانادا برگزار خواهد شد.

ماموران FBI در این سفر نقش ناظر و تحلیل‌گر امنیتی دارند و نه نیروی عملیاتی، بنابراین همکاری آن‌ها با مقامات مراکشی به‌عنوان بخشی از کارگروه چندملیتی امنیتی شکل گرفته است. تحلیل‌ها شامل بررسی نحوه ورود و خروج هواداران خارجی، هماهنگی بین پلیس محلی و تیم‌های بین‌المللی، و ارزیابی تجهیزات نظارتی پیشرفته است. هدف از این تمرین‌ها، آماده‌سازی برای مقابله با جمعیت‌های انبوه، شرایط اضطراری و استفاده از فناوری‌های نوین در رویدادهای بزرگ است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید