بازگشت دختر پناهنده اسکی به ایران

عاطفه احمدی ملی‌پوش سابق اسکی ایران که به آلمان پناهنده شده بود، به ایران بازگشت.

بازگشت دختر پناهنده اسکی به ایران

عاطفه احمدی ملی‌پوش سابق اسکی ایران که سال ۱۴۰۱ به آلمان پناهنده شد با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام از بازگشت خود به ایران خبر داده است.

او در این پست نوشته: «من در کشورم ایران حضور دارم. قطعاً کشورم، خاکم، وطنم امن‌ترین جای دنیا برای من است.

من به‌عنوان یک ایرانی، ایران همیشه خانه من است، با حمایت و کمک‌های مقام معطم رهبری به کانون گرم خانواده برگشتم.احمدی تنها زن اسکی‌باز ایران در المپیک زمستانی پکن بود و سال‌ها در تیم ملی حضور داشت و به مسابقات مختلف اعزام شد.

او در سال ۱۴۰۱ به آلمان پناهنده شد و گفت به آرزوهای ورزشی‌اش در اینجا نمی‌رسد اما اکنون به ایران برگشته است.

photo_۲۰۲۵-۱۲-۱۱_۰۰-۱۴-۴۴

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس

    خوش آمدی؟

  • عموجانی

    من راضیش کردم برگرده خیلی باحاله

  • ناشناس

    آیه هم نوشته...خیز بلند این بانو برای بازپس‌گیری ساندیس

  • حائری

    خداوکیلی روتان می شه بعد ازپشت کردن به سرزمین مادری خود به کشور معاند پناه آوردید واما بعد ازاینکه مطمئن شدید بخا طر مشکلات زندگی وکرانی وتحویل نکرفتن شما در آن کشور دیکر قادر نبودید بمانید عمرا اگر از سکونت در آن کشور راضی بودید به ایران برمی کشتید؟

  • ناشناس

    در هر صورت تصمیم شخصی خودت بوده است ولی از اینکه برگشتی خوشحالیم.