بیانیه باشگاه استقلال پس از شکست؛ تنبیه انضباطی و جریمه مالی

باشگاه استقلال خطاب به هواداران این تیم پس از شکست سنگین برابر الوصل بیانیه‌ای منتشر کرد.

بیانیه باشگاه استقلال پس از شکست؛ تنبیه انضباطی و جریمه مالی

به نقل از رسانه رسمی باشگاه استقلال، پس از شکست شب گذشته مقابل الوصل، باشگاه استقلال بیانیه‌ای خطاب به هواداران خود منتشر کرد که به شرح زیر است:

هواداران عزیز و همیشه همراه استقلال،

شکست سنگین تیم در نخستین دیدار آسیایی، نتیجه‌ای تلخ و غیرقابل قبول برای خانواده بزرگ استقلال است. مدیریت باشگاه ضمن عذرخواهی از تمامی هواداران، تأکید می‌کند که هیچ توجیهی برای این اتفاق پذیرفته نیست و همه ارکان باشگاه اعم از مدیریت، کادر فنی و بازیکنان در قبال آن مسئول هستند.

بر همین اساس، تنبیه انضباطی متناسب و جریمه مالی برای کادر فنی و بازیکنان اعمال و با حضور آقای کلارنس سیدورف جلسات فوری فنی و مدیریتی برگزار خواهد شد تا دلایل این ناکامی بررسی و تصمیمات اصلاحی در کوتاه‌ترین زمان اتخاذ شود.

باشگاه استقلال اذعان دارد این نتیجه هیچ تناسبی با تاریخ، افتخارات و جایگاه پرافتخار استقلال ندارد و همه توان خود را برای جبران این شکست و بازگشت به مسیر موفقیت به کار خواهد گرفت.

بی‌تردید حمایت هواداران و پیشکسوتان سرمایه اصلی استقلال در عبور از این روزهای سخت است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • یحیی صریح

    فوتبال رو منحل کنید و بودجه اش رو بدید به کشتی. بودجه کل تیم کشتی ایران که قهرمان جهان شد و همه هم تازه سلام نظامی دادند، از ۱۰ درصد دستمزد فقط یک بازیکن استقلال یا پیروزی کمتر بود. چرا پول بیت المال را به فوتبالی‌ها میدهند؟ توپی چند؟ شوتی چند؟ هر دقیقه نیمکت نشینی چند؟!!! چرا کسی در مملکت جوابگوی این خیانتها نیست؟؟؟؟؟!!!! من که راضی نیستم حقم رو دولت به این فوتبالی‌ها بده!

  • ناشناس

    سولاخ سولاخ اش کردند . کیسه ای پر از سولاخ

  • ناشناس

    حالا واقعا خوب شد متخصص اسیا به این بازیها رفته اگر تیم های دیگه بودن معلوم نبود چه ابرو ریزی بشه.دیشب تا حالا همینطور دارم میخندم