محمدنژاد اولین فینالیست مسابقات جهانی کشتی شد

آزادکار وزن ۶۱ کیلوگرم ایران به فینال مسابقات جهانی کشتی آزاد رسید.

محمدنژاد اولین فینالیست مسابقات جهانی کشتی شد

در ادامه رقابت های ۴ وزن نخست کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در زاگرب کرواسی، احمد محمدنژاد جوان نماینده وزن ۶۱ کیلوگرم ایران در دیدار نیمه نهایی برابر کوم هیوک کیم از کره شمالی به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه ۳ بر ۲ پیروز شد و به فینال راه یافت. جوان در حالی که تا 5 ثانیه به پایان مسابقه دو بر یک عقب بود، موفق شد با چرخشی عالی به پشت حریف برود و در ثانیه آخر کشتی گیر کره‌ای را خاک کند و دو امتیاز بگیرد.

زائور اوگویف دارنده مدال‌های طلای جهان و المپیک از روسیه موفق شد در دیگر دیدار نیمه‌نهایی 61 کیلوگرم فارست از آمریکا را 10 بر 3 شکست دهد و حریف جوان در فینال شود. فینال رقابت‌ها فردا شب برگزار می‌شود.

 محمدنژاد جوان پیش از این در دور نخست با نتیجه ۱۳ بر ۲ جاشوا کرامر از اکوادور را مغلوب کرد. وی سپس ۵ بر ۲ از سد نورالدین نوروزاف از آذربایجان گذشت و در سومین مبارزه نیز ۸ بر ۴ کمیل کریموف از اوکراین را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

در ادامه این مسابقات، کامران قاسمپور تا دقایقی دیگر در مرحله نیمه نهایی وزن ۸۶ کیلوگرم به مصاف زاهید والنسیا از آمریکا می‌رود و امیرحسین زارع در سنگین وزن نیز برای رسیدن به فینال برابر شامیل شریف آف کشتی‌گیر روسی‌الاصل بحرین مبارزه خواهد کرد.

حجم ویدیو: 23.12M | مدت زمان ویدیو: 00:05:05 | دانلود ویدیو
منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • یحیی صریح

    آفرین پهلوان، قلب مایی.

  • بهرام پرسپولیسی

    فاقداهمیت