ساکت الهامی استعفا داد

ساکت الهامی سرمربی تیم فوتبال نساجی پس از تساوی خانگی تیمش مقابل هوادار تهران از سمت خود استعفا داد.

ساکت الهامی استعفا داد

این برای دومین‌بار در این فصل است که ساکت الهامی از سمت خود به عنوان سرمربی تیم نساجی استعفا می دهد.نساجی مازندران لیگ امسال را با ساکت الهامی شروع کرد و در نیمه فصل این سرمربی از سمت خود استعفا داد.

هنوز مدیران باشگاه نساجی مازندران که در برخی رسانه ها انتشاریافته، به صورت رسمی نسبت به استعفای ساکت الهامی واکنشی نشان نداده‌اند.

بسیاری از هواداران خشمگین تیم نساجی مازندران هم پنجشنبه شب و پس از کسب تساوی تیمشان در بازی خانگی برابر تیم انتهای جدولی هوادار تهران مقابل اتوبوس بازیکنان و کادر فنی این تیم تجمع و به شدت از عملکرد ضعیف آنان دراین فصل گلایه وانتقاد کردند.

نساجی پنجشنبه شب در هفته بیست و هشتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور در ورزشگاه شهیدوطنی قائمشهر که فقط خانم ها اجازه حضور در ورزشگاه داشتند برابر تیم هوادار تهران با تساوی بدون گل متوقف شد.

این تساوی در حالی برای دو تیم ثبت شد که هوادار با این تساوی به لیگ دسته یک سقوط کرد و شانس تیم نساجی نیز برای بقا در لیگ برتر با توجه به دو بازی باقی مانده تا پایان لیگ برتر با تیم های تراکتور و ذوب آهن به حداقل رسید.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    نساجی امید شهر خسته.

  • ممد

    سلطان استعفا 😂😂