تلاش برای یافتن پسر بچه ناپدید شده در "آبنما" ادامه دارد

طی بارندگی روز ۲۳ بهمن ماه پسر بچه‌ای ١٢ ساله که در حاشیه رودخانه آبنما شهرستان رودان قرار داشته است براثر طغیان رودخانه کهنشوئیه ناپدید شده بود که تلاش‌ها برای یافتن این فرد هم‌چنان ادامه دارد.

تلاش برای یافتن پسر بچه ناپدید شده در "آبنما" ادامه دارد

سیدعبدالوهاب هاشمی معاون برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری رودان گفت: به منظور یافتن این فرد چندین گروه امدادی، نیروهای هلال احمر، نیروهای بسیج و نیروهای مردمی در حال جستجو هستند.

وی تصریح کرد: با هماهنگی انجام شده طی این چند روز تیم جستجوگر توسط قایق در محدوده سد میناب در حال جستجو هستند و با هماهنگی هلال احمر استان چندین سگ جستجوی اجساد در منطقه مشغول یافتن این فرد هستند.

معاون برنامه ریزی و عمرانی فرمانداری رودان خاطر نشان کرد: تلاش‌های نیروهای امدادی و جستجوگر تا یافتن این فرد ادامه دارد و نیروهای جستجوگر و مردمی به صورت شبانه‌روزی در منطقه حضور دارند.

هاشمی با قدردانی از نیروهای هلال احمر، بسیج، آتش نشانی، شهرداری و بخشداری بیکاه، نیروهای نظامی و انتظامی و نیروهای مردمی که از ساعات اولیه این حادثه تاکنون در منطقه حضور دارند، تصریح کرد: اعضای شورای تأمین و ستاد مدیریت بحران نیز تاکنون چندین مرحله در منطقه حضور یافتند و از تمامی ظرفیت‌های شهرستان برای یافتن این فرد استفاده می‌شود.

منبع: ایسنا

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید