جوان اراکی سد انحصار را شکست/ تولید دستگاه پرتاب بشقابک تیراندازی در کشور

جوان اراکی موفق به شکستن انحصار تولید دستگاه پرتاب بشقابک تیراندازی کشورهای خارجی شد.

جوان اراکی سد انحصار را شکست/ تولید دستگاه پرتاب بشقابک تیراندازی در کشور

امیر خواجه‌مهدی ورزشکار جوان اراکی اظهار کرد: برای نخستین بار در کشور موفق به ساخت دستگاه پرتاب بشقابک تیراندازی شدم.

وی تصریح کرد: این دستگاه پیش‌ از این تنها در انحصار کشورهایی چون انگلیس، فرانسه، ایتالیا و آمریکا بود که با کمک مهندسان داخلی موفق شدم انحصار تولید این محصول را بشکنم.

مدیر باشگاه اهداف پروازی اراک با بیان اینکه به دلیل تحریم قطعات مورد نیاز دستگاه پرتاب بشقابک به سختی تامین و در اختیار ورزشکاران قرار می‌گرفت، بیان داشت: خوشبختانه توانستم به عنوان جوان اراکی این دستگاه را با کیفیتی برابر مشابه خارجی تولید و با یک دهم قیمت خارجی در اختیار ورزشکاران قرار دهم.

خواجه‌مهدی اظهار داشت: ساخت این دستگاه بیش از دو سال زمان برده و کیفیت آن نیز به تایید رسیده است.

وی گفت: رایزنی‌هایی با کشورهای عراق، ارمنستان و تاجیکستان به منظور صادرات به این کشورها صورت گرفته و نهایی شده است.

این ورزشکار اراکی تصریح کرد: مشابه خارجی این محصول با نرخ ارز فعلی 70 میلیون تومان قدمت دارد، اما با همان کیفیت خارجی با قیمت 8 میلیون تومان در اختیار باشگاه‌داران قرار می‌گیرد.

منبع: فارس

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید