پیش‌بینی هوای ناسالم برای ۵ شهر صنعتی/ احتمال ریزش بهمن در مناطق برفگیر جاده‌های کوهستانی

مدیرکل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی از افزایش آلاینده‌ها در شهرهای تهران، کرج، اراک، اصفهان و تبریز خبر داد.

پیش‌بینی هوای ناسالم برای ۵ شهر صنعتی/ احتمال ریزش بهمن در مناطق برفگیر جاده‌های کوهستانی

به گزارش خبر فوری به نقل از ایسنا، احد وظیفه شرایط جوی کشور را پیش‌بینی و اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی در سه روز آینده در غالب مناطق کشور جو پایدار پیش بینی می‌شود که پیامد آن انباشت آلاینده در شهرهای صنعتی و پرجمعیت است. در این مدت روند افزایش تدریجی دما در اغلب مناطق کشور پیش بینی می‌شود.

احتمال ریزش بهمن و یخ زدگی معابر در نیمه شمالی کشور

مدیرکل پیش بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی در ادامه گفت: به سبب دمای زیر صفر در اکثر مناطق نیمه شمالی کشور، یخ‌زدگی معابر عمومی و جاده‌های بین شهری پیش بینی می‌شود همچنین احتمال ریزش بهمن به سبب انباشت برف در مناطق برفگیر جاده‌های کوهستانی وجود دارد.

وظیفه تاکید کرد: مناطق مرکزی و شرقی خلیج فارس تا اوایل وقت فردا به سبب وزش باد شدید مواج خواهد بود.

بر اساس آخرین اطلاعات و آمار سازمان هواشناسی، صبح امروز فامنین در استان همدان با ۱۸ درجه زیر صفر، سردترین شهر در کشور گزارش شده است.

به لحاظ شرایط دمایی، همانطور که انتظار می رفت، روند افزایش دما در بیشتر مناطق کشور اتفاق افتاده است و از میزان سرمای هوا کم می شود اما همچنان دمای زیر صفر را در بیشتر مناطق کشور داریم که به ادامه یخبندان به ویژه در معابر و گذرگاه های کوهستانی منجر می شود.

آسمان تهران فردا و پس فردا صاف است

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی شرایط جوی تهران را طی دو روز آینده پیش بینی کرد و گفت:‌ آسمان تهران فردا (۱۴ بهمن ماه) صاف همراه با غبار محلی، اوایل شب نیمه‌ابری پیش‌بینی می‌شود که بیشترین و کمترین دمای تهران در این روز8 و صفر درجه سانتیگراد خواهد بود. همچنین آسمان پایتخت در روز یکشنبه (۱۵ بهمن ماه) صاف تا کمی ابری همراه با غبار پیش بینی می‌شود و بیشترین و کمترین دمای تهران در روز یکشنبه ۹ و ۱ درجه سانتیگراد خواهد بود.

مدیرکل پیش بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی همچنین با اشاره به آخرین اطلاعیه این سازمان اظهار کرد: با توجه به پایداری جو، سکون نسبی هوا و افزایش آلاینده‌ها هوای شهرهای صنعتی و پرجمعیت تهران، کرج، اراک، اصفهان و تبریز طی امروز و فردا (شنبه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس و طی روز یکشنبه (۱۵ بهمن ماه) در وضعیت ناسالم برای همه گروه‌های سنی پیش بینی می‌شود. توصیه می‌شود در این مدت شهروندان و افراد آسیب پذیر شامل کودکان، سالمندان و بیماران تنفسی از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

35

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید