حاشیه|کلیپ مخالفی که به نفع "اسلامی" تمام شد

نشست علنی مجلس شورای اسلامی برای رأی اعتماد به 4 وزیر پیشنهادی

حاشیه|کلیپ مخالفی که به نفع "اسلامی" تمام شد

براساس این گزارش، علی نجفی‌خوشرودی نماینده مردم بابل در مجلس در جریان مخالفت با محمد اسلامی وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی، کلیپی از مصاحبه تلویزیونی وزیر پیشنهادی راه با یکی از شبکه‌های سیما در زمان استانداری وی در مازندران در صحن پارلمان پخش کرد.

اسلامی در این فیلم در پاسخ به سوال مجری که اگر نمایندگان سفارشی برای تصدی سمتی به شما داشته باشند آن را می‌پذیرید یا خیر؟ گفت: "اگر شایستگی داشته باشد، از او استفاده می‌کنم. مبنای بنده شایسته‌سالاری است، اما اگر ان فرد فاقد شایستگی و توانمندی باشد یک گوشم در و گوش دیگرم دروازه است و به این حرف‌ها خیلی توجه نمی‌کنم".

رای اعتماد به 4 وزیر پیشنهادی|شریعتمداری در توجه به قشر کارگر گام‌های موثری برداشته است رای اعتماد به 4 وزیر پیشنهادی|پرونده استیضاح "شریعتمداری" در مجلس مفتوح است رای اعتماد به 4 وزیر پیشنهادی| جلسه شامگاهی مجلس آغاز شد رای اعتماد به 4 وزیر پیشنهادی|2 دلی پزشکیان در ادامه جلسه رأی اعتماد

پس از اتمام پخش این کلیپ در مجلس، نمایندگان به اظهارات وزیر پیشنهادی "احسنت، احسنت" گفتند.

منبع: تسنیم

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید