فلاحت پیشه: هیچ ایرانی در بحرین دستگیر نشده/ خبر منتشر شده صحت ندارد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی خبر دستگیری ۱۴ ایرانی در بحرین را تکذیب کرد و این خبر را سناریوسازی رسانه های بحرینی دانست.
حشمت الله فلاحت پیشه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی سایت خبر فوری درباره خبر منتشرشده پیرامون بازداشت ۱۴ ایرانی در بحرین اظهارکرد: رسانه ها و افرادی که این خبر را منتشر کردند منابع بحرینی هستند و این جریان براساس سناریو از پیش تعیین شده شکل گرفته است که هرازگاهی از سوی مقامات بحرینی علیه کشورمان اتخاذ می شود.
وی خاطرنشان کرد: اقدام مقامات بحرینی در راستای ماجرای های تکراری است که هر از گاهی از سوی بحرین با توجه به مواضع کشورمان در راستای حمایت از شیعیان این کشور صورت می گیرد و در واقع چنین اخباری صحت ندارد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای تاکید کرد: هیچ مقام ایرانی و هیچ دستگاهی در کشور از جمله وزارت خارجه و هیچ خانواده ایرانی گزارشی را از دستگیری ایرانیان در بحرین ارائه نکرده است از این رو این موضوع عملا کذب است و صحت ندارد.
فلاحت پیشه خاطرنشان کرد: اقدام مقامات بحرینی در راستای انتشار خبر بازداشت ۱۴ ایرانی در بحرین کذب محض است و هیچ مدارک و اسنادی در این راستا وجود ندارد و تنها یک سناریو از پیش تعیین شده از سوی مقامات بحرینی علیه کشورمان است.
وی خاطرنشان کرد: بعضا برخی از شهروندان بحرینی عموما شیعه به دلیل عدم تمدید پاسپورتشان از سوی مقامات کشورشان دستگیر می شوند که مقامات این کشور از این موضوع سوء استفاده و آنها را به عنوان شهروندان ایرانی و یا سایر کشورها معرفی می کنند.
28