کریمی در گفت و گو با خبرفوری:

شرایط اقتصادی امروز کشور نتیجه دخالت‎های بی‎جا برخی مسئولین است/ برای کنترل قیمت ارز و طلا بانک مرکزی باید مستقل عمل کند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: شرایط اقتصادی امروز کشور به خصوص در حوزه ارز نتیجه دخالت مقامات و مسئولین دولتی در امور یکدیگر است.

شرایط اقتصادی امروز کشور نتیجه دخالت‎های بی‎جا برخی مسئولین است/ برای کنترل قیمت ارز و طلا بانک مرکزی باید مستقل عمل کند

علی‎اکبر کریمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی سایت خبر فوری درباره اینکه با ارائه بسته جدید دولت در حوزه ارز چه اتفاقاتی در اقتصاد کشور رخ خواهد داد اظهارکرد: قطعا باید منتظر باشیم و ببنیم که چارچوب سیاست‎هایی که اعلام می‎شود چگونه است.

وی تصریح کرد: نکته حائز اهمیتی که در شرایط فعلی باید مورد توجه قرار گیرد این است که سیاست‎های حوزه ارزی باید توسط بانک مرکزی اتخاذ شود و مسئولیت این سیاست‎ها توسط رئیس بانک مرکزی پذیرفته شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اینکه ما در گذشته شاهد بودیم که تصمیماتی که در حوزه ارز گرفته می‏شد از سوی رئیس بانک مرکزی رد می‎شد و وی تاکید می‎کرد که این تصمیمات در جای دیگری گرفته شده است قطعا مناسب نیست.

کریمی با بیان اینکه حتی در گذشته اعلام تصمیمات مربوط به ارز توسط دیگران صورت می‎گرفت گفت: مردم به خوبی شاهد بودند که در خصوص ارز 4200 جهانگیری وارد عمل شد و هفته پیش نیز حتی بعد از انتصاب همتی به عنوان رئیس بانک مرکزی معاون اول رئیس‎جمهوری درباره بسته جدید ارزی سخن گفت که این موضوع از منظر بنده قابل قبول نیست.

وی اظهارکرد: به نظر می‎رسد دخالت‎های سایر مقامات در حوزه کاری بانک مرکزی و پذیرش این دخالت توسط رئیس بانک مرکزی یک آفتی است که شرایط اقتصادی امروز کشور را دربرگرفته است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید مقاماتی دولتی در حوزه بانک مرکزی دخالت نکنند و همتی باید مسئولیت سیاست‎های خود را بپذیرد و اجازه دخالت به سایر مقامات را ندهد.

کریمی تصریح کرد: اگر همتی استقلال رویه لازم را در اجرای سیاست‎های مالی و بانکی خود در بانک مرکزی در اختیار داشته باشد قطعا ما در حوزه اقتصادی و به خصوص ارز و طلا به یک ثبات خواهیم رسید.

وی اظهارکرد: ما در حال حاضر مشکلی که در بازار ارز و سکه داریم این است که هیچ کس به طور مشخص مسئولیت اتفاقاتی که افتاده، تصمیماتی را که گرفته شده و آثار و نتایجی را که در برداشته است را به عهده نمی‎گیرد و این موضوع در وضعیت فعلی بزرگترین مشکل ماست.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر امروز در بحث فروش سکه 62 تن طلا تبدیل به سکه شده و پیش فروش شده است و کسی سخن نمی‎گوید به دلیل عدم پذیرش مسئولیت‎ها از سوی افراد است از این رو لوس شدن مسئولیت‎ها و تداخل وظایف بین مقامات مشکل اساسی کشور ما در شرایط فعلی است که باید برای رفع آن تدابیرلازم اتخاذ شود.

28

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید