سرنوشت سپنتا نیکنام در گرو نظر شورای نگهبان/ تکلیف این عضو زرتشتی شورای شهر یزد چه می‌شود؟

نماینده زرتشتیان با اشاره به مصوبه امروز مجلس در مورد امکان نامزدی اقلیت‌های دینی در شوراها، گفت که در صورت تایید نهایی این مصوبه، سپنتا نیکنام به شورای شهر یزد بر می‌گردد.

سرنوشت سپنتا نیکنام در گرو نظر شورای نگهبان/ تکلیف این عضو زرتشتی شورای شهر یزد چه می‌شود؟

به گزارش سایت خبر فوری به نقل از خبرگزاری ایسنا، نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مصوبه امروز مجلس در مورد امکان نامزدی اقلیت‌های دینی در شوراها، گفت که در صورت تایید نهایی این مصوبه، سپنتا نیکنام به شورای شهر یزد بر می‌گردد.

اسفندیار اختیاری با اشاره به مصوبه مجلس در اصلاح و تثبیت قانون انتخابات شوراها، ضمن قدردانی از نمایندگان مجلس، گفت: طبق روال این مصوبه به شورای نگهبان می‌رود و این شورا در مورد آن اعلام نظر خواهد کرد. در صورتیکه مصوبه مجلس از سوی شورای نگهبان تایید نشود، نظر شورا در کمیسیون و صحن مجلس مورد بررسی قرار می‌گیرد و با پافشاری مجلس روی نظر خود، مصوبه به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع خواهد شد.

وی در عین حال گفت: به نظر من اگر شورای نگهبان این مصوبه را بررسی مجدد کند احتمال تایید آن از سوی شورا وجود دارد. علتش هم این است که در این مدت نظرات قانونی و فقهی متعددی مطرح شده ضمنا این قانون یک بار ۲۰ سال پیش در شورای نگهبان تایید شده پس باید یک بار دیگر احتمال تایید آن مد نظر قرار گیرد.

این نماینده مجلس یادآور شد: اگر احیانا شورای نگهبان نظراتی داشته باشد که مجلس نتواند آن را تامین کند این موضوع از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین تکلیف خواهد شد.

اختیاری درباره پروسه زمانی بررسی این طرح در شورای نگهبان و احتمالا مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: با توجه به اینکه این طرح به قید دو فوریت به تصویب رسیده بود و جزء طرح‌های اولویت‌دار است فرآیند آن کوتاه‌تر از معمول خواهد بود.

نماینده زرتشتیان در مجلس با بیان اینکه مصوبه مجلس در چارچوب قانون اساسی بوده است، تصریح کرد: طبق ماده ۴ این طرح این مصوبات از شورای پنجم قابل اجراست یعنی در صورت تایید نهایی عطف به ماسبق می‌شود و در مورد سپنتا نیکنام هم قابل اجرا خواهد بود.

28

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • نظذ
    0

    نمایندگان نمی فهمند که اولا در مکانیزم انتخابات اختلال ایجاد می شودزیرا شرکت کنندگان از اقلیت فقط به کاندیدای خود رای میدهند و در ثانی به منظوربرنده کردن کاندیدای خود به هیچ یک از کاندیداهای دیگر رای نمی دهندچون فضای انتحاباتی رقابتی است و به رقبا رای نمیدهند واین امتیاز اختصاصی است ثالثا مسلمانان نیز اگر اعلام نشود که فلان کاندیدا از اقلیت است ودر پوستر ها به وضوح اقلیتی بودن خودرا قید نکند غلط انداز می شود و مردم به تصور اینکه وی مسلمان است به او رای می دهند وشانس وی را در برنده شدن افزایش میدهند چرا که با اسم تنها و تبلیغات ان چنانی نمی شود دین فرد را تشخیص داد نمونه ی ان درانتخابات گذشته که در یزد واقع شد و این نقض غرض شارع مقدس وقانون اساسی است رابعا زرتشتی نیز دین نیست و زرتشت پیغمبر نیست واوستا کتاب اسمانی نیست واین کروه اقلیت محسوب نمی شوندو ایین خود ساخته ان ها رسم وسلوک دینی محسوب نمیشود که مجلس محترم پیشکش می فرمایند خامسا یزد پایتحت حسینیه ایران است نه مرکز زرتشتیان هندوستان بهتر است دست از حقه بازی بردارند واز طرفی فریاد قران از کسانی که مخالفت پیغمبر ص می کردند بلند است که می گفتند میخواهند به ایین ابا واجدادی خود باقی بمانند ودستورات او را در مرام پدران خویش ندیده اند سادسااگر فرضا نیم در صد مردم شهری هم از اقلیت باشد چگونه با ارای واقعی واگاهانه مردم بدون حقه بازی ممکن است کسی از اقلیت برنده شود که نمایندگان عزیز از حول حلیم در دیگ غوطه میخورند و برای شادی ارواح پدران اقلیتشان ماده و تبصره مینویسند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها