جوان کوهدشتی در آبشار افرینه پلدختر غرق شد

فرمانده انتظامی پلدختر گفت: جوان کوهدشتی هنگام شنا در آبشار افرینه پلدختر غرق شد.

جوان کوهدشتی در آبشار افرینه پلدختر غرق شد

سرهنگ همایون بخشی اظهار داشت: ساعت 19:05 دقیقه عصر امروز مرکز فوریت‌های پلیسی 110خبری مبنی بر وقوع یک فقره غرق‌شدگی در آبشار «افرینه» پلدختر را اعلام کرد که مأموران پاسگاه انتظامی افرینه و عوامل امدادی برای بررسی موضوع بلافاصله به محل اعزام شدند.

وی افزود: در بررسی‌های به‌عمل‌آمده مشخص شد جوانی به نام اشکان گراوند اهل کوهدشت که برای تفریح به محل آبشار افرینه آمده بود، حین آب‌تنی به دلیل عدم آشنایی با فنون شنا غرق‌شده که توسط یک نفر از اهالی محلی از آب بیرون آورده شد ولی متأسفانه تلاش نیروهای اورژانس برای احیای او بی‌نتیجه ماند و جان باخت.

فرمانده انتظامی پلدختر با اشاره به انتقال جسد به سردخانه خرم‌آباد و ابراز تأسف از وقوع این حادثه عنوان کرد: گردشگران هنگام تفریح در طبیعت و کنار رودخانه و دریاچه‌ها، موارد ایمنی را رعایت کنند تا شاهد این‌گونه حوادث دل‌خراش نباشیم.

منبع: تسنیم

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید