هشدار رئیس کل دادگستری کرمانشاه به سودجویان

شعبه ویژه تجدید نظر قاچاق کالا و ارز به ریاست رئیس کل دادگستری در اداره کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه آغاز به کار کرد.

هشدار رئیس کل دادگستری کرمانشاه به سودجویان

عدالت خواه رییس کل دادگستری کرمانشاه با بیان اهمیت تشکیل شعبه ویژه تجدید نظر قاچاق کالا و ارز در اداره كل تعزيرات حكومتی گفت: در شرایط کنونی کشور و در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی و استفاده از کالای ایرانی، تشکیل این شعبه می‌تواند نقش مهمی درمبارزه با قاچاق کالا و ارز و استفاده از کالا‌های داخلی ایفا کند.

وی تاکید کرد: دستگاه قضائی استان كرمانشاه از اقدامات قانونی تعزیرات حکومتی در بحث مبارزه با قاچاقچیان عمده کالا و ارز حمایت می‌کند.

عدالت خواه به افراد سود جو و منفعت طلب در بحث قاچاق کالا و ارز هشدار داد با شدت و قاطعیت با آن‌ها برخورد خواهد شد و مجازات‌های سنگین علاوه بر مصادره اموال در انتظار آن‌ها خواهد بود.

وی یادآور شد: در گذشته پرونده‌های قاچاق کالا و ارز که در دادگاه بدوی رای آن صادر می‌شد در صورت اعتراض برای رسیدگی به استان‌های همجوار از جمله سنندج ارسال می‌شد که مستلزم اتلاف هزینه و زمان بود، اما با تشکیل این شعبه این مهم در داخل استان رسیدگی می‌شود.

لازم به ذکر است شعبه ویژه تجدید نظر قاچاق کالا و ارز به ریاست رئیس کل دادگستری و در اداره تعزیرات حکومتی از اول مردادماه آغاز به کار کرد.

منبع: خبرگزاری میزان

28

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید