نامه علی مطهری به رئیس قوه قضاییه درباره‌ محکومیت محمود صادقی / صدور و اجرای حکم جلب ایشان یک اشتباه بوده است

علی مطهری نامه ای به حجت الاسلام رئیسی درباره‌ محکومیت یک نماینده مجلس نوشت.

نامه علی مطهری به رئیس قوه قضاییه درباره‌ محکومیت محمود صادقی / صدور و اجرای حکم جلب ایشان یک اشتباه بوده است

متن نامه علی مطهری به رئیسی درباره‌ محکومیت محمود صادقی (نماینده مجلس) بدین شرح است:


جناب حجت‌الاسلام آقای رئیسی دامت برکاته
رئیس محترم قوه قضائیه

با اهداء سلام، در خصوص حکم بدوی محکومیت آقای دکتر محمود صادقی نماینده محترم مجلس، به عرض می‌رساند بخش اعظم محکومیت ایشان طبق رأی دادگاه، تحت عنوان توهین به رئیس سابق قوه قضائیه (7 ماه حبس تعزیری) و تحت عنوان تمرد در برابر عوامل امنیت دادستانی تهران در مقام اجرای حکم جلب (14 ماه حبس تعزیری) است. قاعدتاً در صدور احکام قضایی باید به ریشه و عوامل جانبی ارتکاب جرم نیز توجه شود.

این اتهامات از آنجا نشأت گرفت که آقای صادقی سؤالی را در خصوص وجاهت شرعی و قانونی حسابهای قوه قضائیه و نیز نحوه هزینه‌کرد آنها مطرح و سخنانی بعضاً نیشدار ایراد کرد. این امر موجب عکس‌العمل رئیس وقت قوه قضائیه شد و پاسخ تندی داد و شکایت معاون وقت دادستان عمومی و انقلاب تهران نیز به مجلس رسید.

در شب 28 صفر، یعنی شب یک روز تعطیل، مأموران دادستانی برای بازداشت آقای صادقی به درب منزل ایشان رفتند و البته ایشان از همراهی آنان امتناع کرد با این استدلال که ابتدا باید هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مستقر در مجلس نظر بدهد، اگر کار من خارج از حیطه وظایف نمایندگی بود و جرم تشخیص داده شده، آنگاه قوه قضائیه می‌تواند اقدام کند.

در واقع صدور و اجرای حکم جلب ایشان یک اشتباه بوده که این امر ظاهراً توسط دادگاه نیز پذیرفته شده است. بنابراین 14 ماه حبس تعزیری تحت عنوان «تمرد در برابر عوامل امنیت دادستانی تهران» به نظر عادلانه به نظر نمی‌رسد. اتفاقاً در همان زمانی که مأموران پشت درب منزل آقای صادقی بودند ایشان با من به عنوان نایب رئیس مجلس تماس گرفت و مشورت خواست. من گفتم کارشان غیرقانونی است چون هنوز هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان نظر نداده است.

بعد از این قضیه، رفتار آقای صادقی که خود را مظلوم و مجلس را مورد هتک حرمت می‌دانست به تندی گرایید و در سخنرانی خود در دانشگاه شیراز در پاسخ به سخنان تند رئیس سابق قوه قضائیه تعبیر «مزخرفات» را به کار برد و همین، توهین تلقی و اکنون موجب 7 ماه حبس تعزیری شده است.

علی‌هذا با توجه به سیر و ریشه قضیه و نیز اظهارنظر جناب آقای صادق لاریجانی که گفته‌اند من شخصاً شکایتی ندارم، مستدعی است نسبت به اعمال تخفیف مؤثر در احکام صادره در دادگاه تجدیدنظر دستور اقدام مقتضی صادر فرمایید. قبلاً از حسن توجه آن مقام محترم سپاسگزارم.
با تقدیم احترام
علی مطهری

منبع: عصر ایران

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 16
  • کاربر ناشناس

    اگرمردیدگرانی را متوقف کنید مردم دارندنابودمیشونندبرادری را ثابت کنید صادق باشیدیاعلی

    نظرات شما -
    • 1

      مردم اگر مشکل داشتند به کنسرت و ورود زنان به ورزشگاه رای نمی دادند.

  • حسین

    گرانی مگه دست مجلس است.مجلس تو ایران هیجکاره است.ایا مجلس می تواند قانونی مبنی بر ایجاد رابطه عادی با امریکا وضع کند ایا این اجازه را دارد ایا از سد اهنین شورای بالاسری عبور خواهد کرد و .‌‌‌‌‌‌‌...محال است محال.پس عزیزم کلید حل مشکلات جای دیگری است که مردم قادر به تغییر ان نیستند.

    نظرات شما -
    • بی نام

      پس نمایندگان مجلس خیلی بی خود میکنن وعده میدن و رای میارن مجلس اگه بخاد میتونه هرکاری بکنه پدر رییس جمهورم در بیاره متاسفانه امثال شماها با رای دادنای الکیتون و تکرار کردناتون مسبب این وصع هستید برادر من نمیتونی ی دزدو بیاری خونت کلید گاوصندوقو بدی بهش بعد ک خالی کرد رفت بگی دزده هیچ کاره س مشکل از همسایه منه بخدا خیلی خوب توجیه میکنید خودتونو تورو خدا بیدار شید از خواب خرگوشی و توهمات القاییتون ی کم فکراتونو ب کار بندازید

    • Mk

      پدر رییس جمهوروشاید ولی باکاهن اعظم جناب آنخمائوچه کارمیتوانندبه کنند

  • محمد کفائی

    ما ازمشروطیت تاکنون حدود یک میلیون شهید وجانباز واسیر وزندانی داده ایم که آزاد وبرادر وبرابر باشیم درمجلس مستقر چهارنفر به وظائف نمایندگی عمل کردند یکم خانم سلحشوری مرداول مجلس دوم دکترصادقی سوم مطهری وچهارم دکترپزشکیان که ازاین چهارنفر مرداول مسلم بود توسط شورای معروف رد صلاحیت میشود ونیامد ونفردوم وسوم هم ردصلاحیت شدند میماند دکتر پزشکیان که نقد صاحب منصبی نکرد راستی مابرای این انقلاب کردیم که مداحی کنیم آقای رئیسی اتهامات صادقی بیشتراست یا اتهاماتی که روسای پیشین دستگاه قضا به یکدیگر وارد کردند مدعی العموم فقط درکارضعفا ورود میفرماید

  • ایرانی واقعی

    هم صادقی و هم مطهری متاسفانه دچار توهم شده اند

  • علی

    یعنی به کار بردن کلمه مزخرف جرم است؟ خدا به دادمان برسد با مسئولانی که مردم را زیر بار فشار های اقتصادی و به کار بردن عوامل فاسد در حوزه ریاست خودشان له کردند ولی تحمل شنیدن کلمه مزخرف را هم ندارند. واقعا عجب جمهوری اسلامی است که اینگونه به سیره پیامبر عمل میکند.

  • تابی

    تاریخ مصرف مطهری تمام شده برود استراحت کند

  • فاطمه کریمی افشار

    جناب آقای مطهری شما خجالت نمی کشی تو که ازخون پدرت سوء‌استفاده کرده ای وهمیشه برعلیه نظام موضع می گیری وهتاک وبی ادبی تا همین جا آبروی خانواده شهدا روبردی وهم به مردم دهن کجی کردی برو وبیش ازاین نمک روی زخم مردم نپاش لعنت به تو وهم خط های تو

  • احسان

    اقای مطهری یکی باید به فساد های که شما شخصا در مجلس کردید و این مملکت را به این فصاحت دراوردید رسیدگی کنه . اظهار نظر هم می کنید. ان شااللله که آقا سید ریسی به جرم های شما هم رسیدگی می کنه

  • سلام

    سلام. کار افرادی چون صادقی ، بجای خدمت فقط به حزب بازی و سیاسی کاری گذشت ،روباه را گفتند کی شاهدته گفت دمم. مطهری هم در طول دوره نمایندگی بیشتر به فکر کنسرت های آنچنانی بود، تا درد اصلی مردم.

  • محمد

    کوری عصا کش کور دگر

  • 1

    رفتار آقای صادقی که خود را مظلوم و مجلس را مورد هتک حرمت می‌دانست به تندی گرایید و در سخنرانی خود در دانشگاه شیراز در پاسخ به سخنان تند رئیس سابق قوه قضائیه تعبیر «مزخرفات» را به کار برد و همین، توهین تلقی و اکنون موجب 7 ماه حبس تعزیری شده است.این جای دفاع داره؟ دکتر عباسی پارسال وقتی محکوم و زندانی شد خفه خون گرفته بودید چرا؟ دکتر عباسی جرمش چی بود؟ قیامت باید پاسخگو باشی فرزند نوح!!

  • غریب

    چرا بفکر مشکلات مردم نیست همه داره برا نمایندهای نامه میزنه

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس

      دم علی مطهری گرم مختصر مفید.....‌‌چون خودش ادم صادقی هست صداقت را هم زود تشخیص میده...برعکس بعضی ها که میخوان در مورد هر چیز واضح ای ده ها سال حرف بزنن...اقای پیچ پیچک ...زیبا کلام پیچک....خیلی دیگران رو کم فهم فرض میکنی و همه چیز رو کش میدی....دو دوتا چهارتا...تمام......تب کرد و مرد .تمام....جناب زیبا کلام روده دراز