سامانه بارشی جدید از فردا وارد استان قزوین می‌شود

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین از ورود سامانه بارشی جدید از فردا به استان قزوین خبر داد.

سامانه بارشی جدید از فردا وارد استان قزوین می‌شود

قدرت اله مهدیخانی اظهار کرد: بنابر اعلام سازمان هواشناسی یک سامانه بارشی فعال از بعد از ظهر روز یکشنبه ۱۱ فروردین تا اواخر وقت سه شنبه ۱۳ فروردین وارد استان خواهد شد.

وی از احتمال وقوع آبگرفتگی، سیلاب و طغیان رودخانه‌ها در قزوین خبر داد و افزود: با ورود این سامانه جدید، شاهد بارش‌های شدیدی در سطح استان خواهیم بود.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها برای مقابله با رخدادهای احتمالی باید در آماده باش کامل باشند.

وی از تمام مردم استان، مسافران، روستاییان و عشایر خواست که از اقامت در مسیل ها، حاشیه و حریم بستر رودخانه‌ها و نیز کوهپایه‌ها و نواحی سیل گیر به شدت خودداری کنند.

مهدیخانی افزود: بروز سیل به صورت ناگهانی و غیر منتظره رخ خواهد داد و فرصت عکس العمل را از انسان‌ها سلب خواهد کرد. همانطور که در حوادث متأثر کننده اخیر شاهد جان باختن عده‌ای از هموطنان بودیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین از هموطنان خواست از مسافرت‌های غیر ضروری اجتناب کنند.

منبع: مهر

1981

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید