کشف 35 میلیارد تومان کالای لوکس احتکار شده در یک گاوداری

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین از کشف 35 میلیارد تومان کالای لوکس احتکار شده در یک گاوداری خبر داد.

کشف 35 میلیارد تومان کالای لوکس احتکار شده در یک گاوداری

احمد محمودی امروز کشف 35 میلیارد تومان کالای لوکس احتکار شده در یک گاوداری خبر داد و در تشریح این خبر اظهار داشت: کشف ۹ هزار دستگاه تلویزیون و هزار پنل تلویزیون به ارزش تقریبی ۲۰ میلیارد تومان در یک انبار یک عملیات از این پروژه بوده است.

وی ادامه داد: این انبار در یک سال اخیر هیچ عرضه‌ای نداشته و فقط کالا دپو کرده است.

مدیرکل تعزیرات استان قزوین ادامه داد: همچنین کشف سه هزار و 700 قلم کالای لوکس خودرو به ارزش تقریبی 15 میلیارد تومان در یک گاوداری متروکه از دیگر اقدامات اخیر بوده است.

همچنین در اقدامی دیگر توسط سازمان اطلاعت سپاه استان قزوین انبارهای اختفای لوازم ساختمانی در شهر قزوین کشف و به دستور قاضی تعزیرات پلمب شد.

در عملیاتی دیگر همچنین سه انبار احتکار انواع حبوبات، روغن و لوازم یدکی نیز توسط اطلاعات سپاه استان قزوین در شهرستان بویین زهرا کشف شد.

منبع: فارس

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید