انتخاب سرمربی تراکتورسازی شاید در تعطیلی لیگ

باشگاه تراکتورسازی هنوز در مورد انتخاب سرمربی به جمع بندی نرسیده و این مسئله در مرحله بررسی قرار دارد.

انتخاب سرمربی تراکتورسازی شاید در تعطیلی لیگ

بعد از دیدار تراکتورسازی در جام حذفی مقابل نفت آبادان و حذف این تیم جان توشاک سرمربی ولزی قرمزپوشان از سمت خود کناره‌گیری کرد و محمد تقوی به عنوان سرمربی موقت انتخاب شد.

هنوز گزینه تراکتورسازی برای سرمربیگری مشخص نشده و این موضوع در مرحله بررسی است.

مرتضی موسوی زنوز مدیر روابط عمومی باشگاه تراکتورسازی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌ در این مورد گفت:‌ اتفاق جدیدی در این مورد نیفتاده و هنوز با هیچ مربی مذاکره نشده است. با توجه به در پیش بودن بازی استقلال خوزستان و تعطیلی لیگ بعد از این بازی فرصت کافی برای تصمیم گیری وجود دارد. فعلا باشگاه در مرحله بررسی برای مشخص کردن بهترین گزینه است و سپس مذاکرات آغاز می‌شود. در حال حاضر با کسی مذاکره نشده است.

وی در پایان گفت: در بازی با پدیده با توجه به اینکه در زمین حریف بازی می‌کردیم یک امتیاز ارزشمند را کسب کردیم. پدیده تیم خوبی است که صدرنشین است و بازی خوبی را مشاهده کردیم.

منبع: فارس

728

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید