برنامه ویژه هیئت مدیره استقلال برای تمدید قرارداد شفر و چند بازیکن

قرار است بحث تمدید قرارداد سرمربی آلمانی و برخی از بازیکنان جوان تیم استقلال در دستور کار هیئت مدیره این باشگاه قرار بگیرد.

برنامه ویژه هیئت مدیره استقلال برای تمدید قرارداد شفر و چند بازیکن

به گزارش خبر فوری ؛ در یکی دو روز گذشته صحبت‌هایی مبنی بر تمدید قرارداد وینفرد شفر، سرمربی آلمانی استقلال و همچنین پیشنهاد امضای قرارداد پنج ساله به سیدحسین حسینی مطرح شده است.
حسن زمانی، عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در این زمینه اظهار داشت: هنوز جلسه‌ای در هیئت مدیره نداشته‌ایم، اما در جلسه آتی خودم بحث تمدید قرارداد شفر را مطرح خواهم کرد تا دیگر اعضا نیز نظرشان را بدهند. قرارداد شفر یک سال و نیمه است که سال بعد مشروط است و ما می‌خواهیم قراردادش تمدید شود.
وی در ادامه افزود: سیاست ما این است که قرارداد بازیکنان جوان استقلال هم بین سه تا پنج ساله بسته شود. اینها سرمایه‌های باشگاه هستند و باید با خیال راحت به کارشان ادامه دهند.
زمانی در حالی این صحبت‌ها را مطرح کرد که گفته می‌شود به بازیکنانی چون حسینی و نورافکن پیشنهاد تمدید قرارداد پنج ساله داده شده است.

31

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید