کمتر از ٨ میلیون تومان در حساب پرسپولیس!
مشکلات مالی باشگاه پرسپولیس در چند هفته اخیر به حدی رسیده که حالا در حساب بانکی این باشگاه کمتر از ٨ میلیون تومان وجود دارد.
مهدی رسولپناه در زمان جداییاش از پرسپولیس همه تلاشش را انجام داد تا با اتکا به موجودی حساب باشگاه و قرض مبلغ قابل توجهی، مطالبات برانکو ایوانکوویچ را بپردازد. این رو پیش از ترک باشگاه، عملا حساب بانکی پرسپولیس خالی شده بود.
از زمان حضور جعفر سمیعی تلاشهای زیادی انجام شده تا منابع مالی لازم برای پرداخت هزینههای باشگاه ازجمله حقوق کارمندان، تامین شود که تا این لحظه این تلاشها با موفقیت همراه نبوده است. تنها منبع درآمد پرسپولیس پرداختهای کارگزار است که آن طبق تعهد خود، تا پایان آذر پولی پرداخت نخواهد کرد. طبق جدول تعهد کارگزار، آنها قرار است ٣٠ آذر ۵ میلیارد تومان، ٣٠ بهمن ٧ میلیارد تومان و ٢۵ اسفند ٨ میلیارد و ۵٠٠ میلیون تومان به پرسپولیس پرداخت کنند.
در همین رابطه یک منبع مطلع در باشگاه پرسپولیس به ایسنا اعلام کرد درحال حاضر موجودی حساب این باشگاه کمتر از ٨ میلیون تومان است.
منبع: ایسنا
24
بهترین کار اینه اوردن باشگاه توی بورس و یه قیمت فضای بذارید روی باشگاه مثلا ۱۵ درصد باشگاه پرسپولیس ۱۰۰ هزار میلیارد تومان ، مردم بدبخت هم چون فک می کنند عرضه اولیه اس صف میکشند بعدشم مردم می مونند با یه سهام ۶۵ درصد ضرر و بدونه بازده سالانه، درضمن چون برای دریافت کد بورسی امضا کردند که همه چی گردن خودشونه پس بهترین کار همینه، پول بدبخت مردم بدید به افرادی که اگه بنده گل کوچیک بازی کنم هیج کدوم از اینا رو برنمیدارم یه بوس روی پیراهن استقلال یا پرسپولیس و یه بوسم روی اسکناس های واریزی روی حساب