معبودی: داور اشتباه شنید، کارت قائدی را به من داد

کاپیتان تیم ماشین‌سازی تبریز گفت: زنوزی در ایران نیست و با هر کسی هم تماس بگیرد راستش را نمی‌گویند و نمی‌داند چه اتفاقاتی در باشگاه‌ها می‌افتد.

معبودی: داور اشتباه شنید، کارت قائدی را به من داد

عزیز معبودی در خصوص شیوع سرماخوردگی در تیم‌های مختلف لیگ برتر و نگرانی‌هایی که بابت ویروس کرونا وجود دارد، اظهار داشت: به هر حال باید با این مسأله کنار بیاییم. در اردوی تیم ما خدا را شکر اتفاق خاصی نیفتاده، بعد از بازی این هفته یکی دو بازیکن سرماخوردگی ساده داشتند که خدا را شکر مشکلی نبود، البته در تبریز شاید به خاطر سرمای شدید مردم زیاد درگیر این مسأله نیستند اما ما چون باید مدام به سفر و شهرهای مختلف برویم، ممکن است درگیر این مسأله شویم. بهتر بود یکی دو هفته بازی‌ها را به تعویق می‌انداختند و فکر نمی‌کنم مشکل خاصی پیش می‌آمد. در کشورهای عربی و حتی اسپانیا و ایتالیا مسابقات را به تعویق می‌اندازند، نمی‌دانم چرا فدراسیون فوتبال ما چرا این کار را نکرد.

معبودی ادامه داد: خبری بود که در تیم سپاهان هم چند بازیکن مریض شدند، البته خدا را شکر مشکل آنها جدی نبود اما نگرانی‌هایی را به وجود می‌آورد. یا بازیکنان ملوان و سپیدرود که دچار این بیماری شدند و در چند شهر استان گیلان هم این ویروس پخش شده است. ما بازیکنان محل کارمان زمین تمرین است و به جز زمین تمرین و خانه جای دیگری نمی‌رویم ولی به هر حال افرادی که در ورزشگاه‌ها کار می‌کنند یا عوامل برگزاری مسابقات ممکن است ناقل این بیماری باشند. هر چند که ما با آنها رفت و آمد و ارتباطی نداریم، اما ممکن است از طریق آنها دچار بیماری شویم.

مدافع ماشین‌سازی تبریز در مورد نبودش مقابل نساجی و شکست در این بازی، گفت: بودن یا نبودن من ملاک نیست. بعد از بازی با سپاهان تیم ما مریض شده است. اینکه چند بازیکن نباشند، دلیل شکست نیست. در چند بازی اخیر ما بدترین خط دفاعی را داشتیم و این مسأله اصلاً خوب نیست. ما از لحاظ روحی مریض شده‌ایم. تیم ما نسبت به اول فصل با تغییراتی که در کادر فنی و کادر مدیریتی به وجود آمده افت شدیدی پیدا کرده و فعلا نتوانسته‌اند تیم را جمع و جور کنند، اما قول‌هایی داده‌اند. شرایط مالی و مدیریتی خوب نیست و همه اینها دست به دست هم داده تا تمرکز تیم به هم بریزد. در بازی با نساجی چند بازیکن حضور نداشتند. حامد لک کسالت داشت، دو بازیکن مصدوم بودند و من هم طبق معمول 4 کارته و محروم بودم.

وی در مورد اینکه چرا زیاد کارت زرد می‌گیرد، عنوان کرد: شاید به خاطر بازی درگیرانه‌ای است که در زمین دارم. کارت‌های من هیچ‌وقت به خاطر اعتراض نبوده، البته بعضی اوقات هم کارت زرد بیهوده می‌گیرم. مثلاً در بازی برگشت با استقلال داور به خاطر اعلام کمک خودش به من کارت زرد داد. به کمک داور گفتم برای چه به من کارت زرد می‌دهید و او گفت من نام قائدی را بردم اما او اشتباها معبودی شنیده، به من هم گفتند یک کارت زرد است خیلی اهمیت ندارد!

منبع: فارس

2034

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید