شهر خودرو صدر را از دست داد

در دو بازی برگزار شده امروز (چهارشنبه) لیگ برتر فوتبال ایران، شهر خودرو با تساوی مقابل نفت مسجد سلیمان صدر را از دست داد.

شهر خودرو صدر را از دست داد

هفته پنجم لیگ برتر فوتبال ایران با انجام دو بازی دیگر پیگیری شد. در یکی از این بازی‌ها تیم‌های نفت مسجد سلیمان و شهر خودرو از ساعت ۱۸:۳۰ و در ورزشگاه بهنام محمدی مسجدسلیمان به مصاف هم رفتند. این مسابقه در نهایت با تساوی یک بر یک به پایان رسید تا شهر خوردو صدر جدول را از دست بدهد. گل‌های این بازی را یونس شاکری در دقیقه ۲۰ برای شهر خودرو و محمد ابراهیمی در دقیقه ۳۲ برای نفت به ثمر رساندند. این مسابقه در شرایطی برگزار شد که روز قبل از بازی مهدی تارتار، سرمربی نفت در کنفرانس خبری گفته بود که به خاطر رای کمیته انضباطی مبنی بر محرومیت ۳ جلسه‌ای تماشاگرانشان، نمی‌خواهند در زمین مسابقه حاضر شوند.

شاگردان گل‌محمدی در حال حاضر با ۱۰ امتیاز در رده دوم جدول قرار دارند. نفت مسجد سلیمان نیز با ۵ امتیاز در رده نهم قرار گرفت.

منبع: ایسنا

2034

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید