والورد: وضعیت بارسا بحرانی نیست
سرمربی بارسلونا پیش از دیدار با ویارئال عنوان کرد که این تیم در شرایط بحرانی قرار ندارد.
تیم فوتبال بارسلونا فردا(سه شنبه) در هفته ششم لالیگا از ساعت 22:30 به وقت تهران به مصاف تیم ویارئال می رود.
ارنستو والورده، سرمربی بارسلونا در نشست خبری پیش از این دیدار گفت: ما در هیچ بحرانی قرار نداریم و باید به سرعت این وضعیت را حل کنیم این طبیعت فوتبال است. احساس می کنیم که باید معاینه شویم. در شرایط کنونی همه به دنبال موفقیت و بازگشت به دوران اوج هستند. مربی همیشه در دایره توجهات قرار دارد و این چیزی غافلگیر کننده نیست و باید براین شرایط غلبه کنیم.
وی افزود: ما در ابتدای فصل دچار مشکل شدیم و در فصل گذشته نیز در پایان فصل در بازی های خارج از خانه خوب نتیجه نگرفتیم ولی در نهایت قهرمان لالیگا شدیم. ویارئال همیشه ما را دچار مشکل می کند و تیم خوبی است. آنها بازیکنان سرعتی خوبی دارند اما ما تلاش می کنیم تا نتیجه مطلوب را بگیریم.
بارسلونا در هفته اخیر لالیگا مقابل گرانادا با نتیجه 2 بر صفر شکست خورد و رسانه های اسپانیا بعد از این باخت به والورده انتقاد زیادی کردند.
منبع: فارس
2034