مدافع امیدها یک و نیم ماه دور از ترکیب مس
علیرضا آرتا به دلیل برخوردی که در دیدار دوستانه برابر فجرسپاسی شیراز ایجاد شد، 45 روز از فوتبال دور خواهد بود.
علیرضا آرتا که یکی از مدافعان کلیدی مجتبی حسینی در ترکیب مس کرمان به شمار می رود، در دیدار دوستانه این تیم برابر فجرسپاسی شیراز که با پیروزی سه بر صفر مسی ها همراه شد، با مصدومیت از ناحیه مینیسک مواجه شد.
مدافع تیم امید حالا پس از انجام MRI متوجه شده که رباط داخلی اش پاره شده و برای بهبود نیاز به یک و نیم ماه استراحت دارد.
تیم مس کرمان دراین فصل با مجتبی حسینی خود را برای رسیدن به لیگ برتر آماده می کند و حالا مربی مسی ها باید فکری به حال جای خالی یکی از بازیکنان اصلی خود داشته باشد.
رقابت های لیگ یک از 26 مردادماه آغاز می شود و تیم مس کرمان برای برگزاری اولین دیدار به شیراز سفر می کند تا مقابل قشقایی صف آرایی کند.
منبع: ورزش سه
2034