منچسترسیتی از لیگ قهرمانان محروم می شود!
منچسترسیتی در آستانه جریمه بزرگی قرار گرفته است. بازرسان یوفا می خواهند قهرمان لیگ برتر را از لیگ قهرمانان اروپا محروم کنند.
تحقیقات بر روی پرونده فریب دادن بازرسان مالی یوفا توسط باشگاه منچسترسیتی، می تواند به محرومیت قهرمان لیگ برتر از حضور در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، پولدارترین تورنمنت اروپا و جامی که باشگاه بیش از همه خواهان آن است، منجر شود.
به گزارش نیویورک تایمز، مسئولان فدراسیون فوتبال انگلیس و یوفا، طی ماه های اخیر در حال تحقیق روی منچسترسیتی بر سر اتهاماتی بودند که افشاگری های فوتبال لیکس، آنها را داغ کرد. مجموعه ای از اعضای هیئت کنترل مالی یوفا که وظیفه دارند حساب باشگاه های مشکوک را بررسی کنند، دو هفته قبل در شهر نیون سوئیس گرد هم آمدند تا نتایج خود را نهایی کنند. رهبر این هیئت، نخست وزیر سابق بلژیک، ایو لترم است که تصمیم نهایی را که می تواند حتی طی چند روز آینده رسمی شود، ابلاغ کند. انتظار می رود این هیئت، خواستار محرومیت منچسترسیتی از لیگ قهرمانان اروپا برای حداقل یک فصل شود.
حتی توصیه کردن به محرومیت سیتی از لیگ قهرمانان اروپا، می تواند مجازات ترسناکی برای مالکان عرب این تیم باشد که یکشنبه، قهرمانی خود را در لیگ برتر جشن گرفتند. آنها مدت زیادی است که به دنبال اضافه کردن لیگ قهرمانان اروپا به ویترین افتخارات داخلی خود هستند و هر اقدام برای محرومیت منچسترسیتی، می تواند جرقه جدال حقوقی بزرگی را بزند.
منبع: طرفداری
2034