برنامه مدیا؛

واکنش شبنم مقدمی نسبت به توهین کیهان به معتمدآریا/ آخی! طفلی‌ها فکر کردند فحش دادند!

بازیگر فیلم سینمایی شبی که ماه کامل شد در واکنش به پیرزن خوانده شدن فاطمه معتمدآریا ازسوی کیهان به خنده گفت: طفلی ها فکر کردند فحش دادند.

واکنش شبنم مقدمی نسبت به توهین کیهان به معتمدآریا/ آخی! طفلی‌ها فکر کردند فحش دادند!

به گزارش خبرنگار فرهنگی سایت خبر فوری ، شبنم مقدمی در برنامه مدیا درباره نقشی که در فیلم سینمایی زهرمار اجرا کرده، گفت: خیلی نقش متفاوتی است برای اینکه یک زن اجرا کند. نقش‌هایی که برای زنان نوشته می‌شود عموما آرام و کم‌خاصیت است و برای من سخت است آنها را اجرا کنم. اما این نقش متفاوت بود و مبارز می‌طلبید و برای من بسیار جذاب بود.

او اضافه کرد: زنانه بودن برای من مهم بود ولی در واقع این نقش وجوه زنانه خود را زیر پا می‌گذارد. او نمی‌تواند مادرانگی خود را فراموش کند اما زنانگی را می‌تواند.

مقدمی درباره کار در فیلم زهرمار اظهار کرد: جواد رضویان خیلی اهل تعامل و همکاری است و خیلی جاها می‌توان به او تکیه داد. کاملا به تو به عنوان بازیگر اجازه می‌دهد دست و پایت رو بزنی و تلاش کنی و طرح‌هایی که داری ارائه کنی تا در نهایت یکی را انتخاب کند. او اساسا خیلی اهل همکاری است و دیکتاتوری ندارد.

این بازیگر درباره اهانت روزنامه کیهان به معتمدآریا گفت: پیرزن واژه نامحترمی نیست و من دلیل این را نمی‌فهمم که چرا برخی می‌خواهند به عنوان یک واژه نامحترم از آن استفاده کنند. همه ما مادربزرگ‌هایی داریم یا داشتیم که پیرزن هستند و ما عاشق آنها هستیم و از آن ها درس زندگی می‌گیریم. هیچ وقت به نشانه اهانت به آنها پیرزن نمی گوییم.

مقدمی اضافه می کند: یک کسی وقتی از مرزی عبور می‌کند و به میانسالی یا کهنسالی می‌رسد ارج و قرب بیشتری پیدا می‌کند چراکه اندوخته تجربی اش بیشتر است.

او اظهار کرد: دوستان یک اشتباهی کردند این بود که ما به عنوان یک زن به ما برمی‌خورد اگر به ما بگویند پیر. تاریخ تولد همه ما معلوم است و از یک سنی به بعد همه میانسال و از سن دیگری به بعد همه کهنسال می شوند. آخی! طفلی ها فکر کردند فحش دادند.

گفتنی است برنامه مدیا که در حاشیه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با همکاری مجموعه خبر فوری و سرنا خبر با اجرای لاله صبوری تهیه می شود.

18

حجم ویدیو: 33.51M | مدت زمان ویدیو: 00:08:03 | دانلود ویدیو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید