«مارگو رابی»نام خود را تغییر داد

مارگو رابی ده سال پس از ازدواج نام خانوادگی خود را تغییر داد.

«مارگو رابی»نام خود را تغییر داد

مارگو رابی نام خود را بی‌سروصدا تغییر داده است. ستاره فیلم «باربی» از حدود ده سال پیش با «تام اکرلی» تهیه‌کننده سینما ازدواج کرده و نام خانوادگی خود را تغییر نداده بود.

اما اسناد تجاری ثبت‌شده در بریتانیا از تغییر نام بازیگر استرالیایی «بلندی‌های بادگیر» (Wuthering Heights) به عنوان یکی از مدیران شرکت لاکی‌چپ انترتینمنت که این زوج در سال ۲۰۱۴ و دو سال پیش از ازدواجشان تأسیس کردند حکایت می‌کند.

دوشنبه این هفته سندی از شرکت لاکی‌چپ با عنوان «تغییر جزئیات فرد دارای اختیار قابل توجه» منتشر شد که نشان می‌داد نام این بازیگر از «مارگو الیز رابی» به «مارگو الیز اکرلی» تغییر پیدا کرده است. «پیج سیکس» گزارش می‌دهد که این بازیگر با این حال از نام خانوادگی رابی استفاده خواهد کرد.

رابی و اکرلی که هر دو ۳۶ ساله‌اند شرکت لاکی‌چپ را به همراه «جوزی مک‌نامارا» و «سوفیا کربک» بنیان‌گذاری کردند و از آن پس فیلم‌هایی «من تانیا» (I, Tonya)، «پرندگان شکاری» (Birds of Prey) و «سالتبرن» (Saltburn) را ساختند.

بازیگر «گرگ وال استریت»  در سال ۲۰۱۶ با اکرلی ازدواج کرد و در سال ۲۰۲۴ اولین فرزند خود را به دنیا آورد.

منبع: 30 نما
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید