امیر نوری: من پولدارم؛ می‌خورم و می‌خوابم/ ویدئو

امیر نوری، بازیگر سینما و تلویزیون درباره زندگی و وضعیت مالی‌اش می‌گوید: «من پولدارم؛ می‌خورم و می‌خوابم.» او می‌گوید سال‌ها کار کرده و تصمیم گرفته پول جمع کند.

امیر نوری: من پولدارم؛ می‌خورم و می‌خوابم/ ویدئو

امیر نوری، بازیگر سینما و تلویزیون، بازیگری را از ۹سالگی آغاز کرد و خیلی زود وارد دنیای حرفه‌ای شد. حضور او در سریال‌های «یادداشت‌های کودکی» و «بدون شرح» در سال ۱۳۸۰، باعث شد بیشتر دیده و شناخته شود. نوری حالا درباره زندگی و وضعیت مالی‌اش می‌گوید: «من پولدارم؛ می‌خورم و می‌خوابم.» او می‌گوید سال‌ها کار کرده و تصمیم گرفته پول جمع کند. 

منبع: فرارو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 8
  • ناشناس

    باسلام.به نظرم،از قدیم می گویند حرف راست را از بچه بشنو و این که "پول دارم و میخورم و میخوابم" و "پول داشتی میان دنبالت و پول نداشتی تره هم برات خورد نمی کننند" و "چهل سالم است و زن ندارم چرا؟؟داشتن زن،سواد زیاد می خواهد"😍😍😍🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘💋💘❤💓💔💕💖🖤💜🧡💛💚💙💗💝💌❣💟💞💝👄👌👌👌👌👍👍👍👏.باتشکر

  • حاجی

    چقدر پیر شدی😥😥😥😟😟😟😟😟😟😢

  • ناشناس

    نوش جون هرکی واقعا واسه پولش زحمت کشیده و لیاقتشو داشته

  • ناشناس

    پول حلال و از راه درست داشته باشی ناخودآگاه جذابیت داری

  • فرهاد

    چقدر آدمها در قالب اصلی خودشون زیباترند
    امیر نوری ، ریما رامین فر، سالار عقیلی، شهره لرستانی و ...
    چاقی و جنسیت در قالب واقعی هنوز زیباتره

  • ناشناس

    بخور که خوووووب میخوری. نوش جونت 😍

  • ناشناس

    فقط یک حرفش خیلی خوب بود اینکه گفت زن گرفتن سواد میخواد تا بدونی چطوری درکش کنی این درک کردن خیلی مهمه.

  • ناشناس

    مردی که هنوز نمیتونه و نمیدونه چطور باید زندگی رو مدیریت کنه بهتره که تا جا افتاده نشده ازدواج نکنه حتی اگه به ازدواج هم نرسید ناراحت نباشه ازدواج نکردن بهتر است از ازدواج ناموفق کردن است.