خانه شکسپیر بعد از ۴۰۰ سال در لندن پیدا شد

کشف تازه‌ای درباره خانه گمشده ویلیام شکسپیر در لندن، بخشی از ابهام‌های زندگی سال‌های پایانی این نمایشنامه‌نویس بزرگ را روشن کرده است.

خانه شکسپیر بعد از ۴۰۰ سال در لندن پیدا شد

به گزارش خبرفوری، پژوهشگران توانسته‌اند پس از قرن‌ها، محل دقیق تنها ملکی را که شکسپیر در لندن خریداری کرده بود، شناسایی کنند؛ خانه‌ای که در منطقه بلک‌فرایرز قرار داشت و پیش‌تر تنها به‌طور تقریبی محل آن مشخص بود.

این خانه در سال ۱۶۱۳ خریداری شد، زمانی که شکسپیر هنوز در اوج فعالیت هنری خود بود. هرچند مدت‌ها تصور می‌شد او در این دوره به زادگاهش، استراتفورد، بازگشته و عملا بازنشسته شده است، اما یافته‌های جدید نشان می‌دهد احتمالا همچنان در لندن حضور فعال داشته است. نزدیکی این ملک به تئاتر بلک‌فرایرز (جایی که گروه نمایشی او اجرا داشت) نشان می‌دهد که این خانه ممکن است نه فقط یک سرمایه‌گذاری، بلکه محل اقامت یا کار او نیز بوده باشد.

بیشتر بخوانید:

محافظان شهردار، اسلحه‌شان را در خیابان جا گذاشتند!

پایان کابوس بیماری؛ سلین دیون به صحنه بازگشت

این کشف توسط «لوسی مونرو»، استاد ادبیات در کینگز کالج لندن، و به‌طور اتفاقی در جریان بررسی اسناد تاریخی انجام شد. او در آرشیو لندن به نقشه‌ای مربوط به سال ۱۶۶۸ برخورد که تنها دو سال پس از آتش‌سوزی بزرگ لندن تهیه شده بود. این نقشه بقایای ساختمان‌ها و پی‌های آن‌ها را نشان می‌داد و به کمک آن، موقعیت دقیق خانه شکسپیر مشخص شد.

ساختمان مورد نظر بخشی از یک صومعه قرون وسطایی سابق بود که بعدها تغییر کاربری داده شده بود. طرح کلی آن به شکل L توصیف شده و به نظر می‌رسد خانه‌ای نسبتا بزرگ بوده که حتی قابلیت تقسیم به دو واحد را داشته است. همین موضوع احتمال استفاده ترکیبی از آن (هم برای سکونت و هم برای اجاره) را تقویت می‌کند.

این ملک در سال ۱۶۶۵ توسط نوه شکسپیر فروخته شد و یک سال بعد در جریان آتش‌سوزی بزرگ لندن از بین رفت. از آن زمان تاکنون، محل دقیق آن نامشخص باقی مانده بود و تنها پلاکی در منطقه به «نزدیکی» آن اشاره می‌کرد. اکنون اما مشخص شده که این پلاک تقریبا در همان محل واقعی خانه نصب شده است.

این کشف نه‌تنها یک معمای تاریخی را حل کرده، بلکه دیدگاه‌های پیشین درباره سال‌های پایانی زندگی شکسپیر را نیز به چالش کشیده است. شواهد جدید نشان می‌دهد که او احتمالا تا سال‌های آخر عمرش همچنان در لندن فعال بوده و حتی ممکن است برخی از آخرین آثارش را در همین خانه نوشته باشد.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید