آمپول لاغری و سکته قلبی خواننده مشهور ترکیه

خواننده مشهور ترکیه، فاتح اورک، پس از دچار شدن به سکته قلبی در منزل، به سرعت به بیمارستان منتقل و در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار گرفت.

آمپول لاغری و سکته قلبی خواننده مشهور ترکیه

پزشک معالج، پروفسور مهمت وِفیک یازیجی اوغلو، اعلام کرد که قلب اورک هنگام رسیدن اورژانس متوقف شده و به مدت ۲۰ دقیقه تحت احیای قلبی قرار گرفت.

او سپس تحت عمل باز کردن رگ مسدود شده قرار گرفت و قلبش اکنون پایدار است، اما پزشکان نگران وضعیت مغز او به دلیل کمبود اکسیژن هستند و در حال نظارت دقیق هستند.

در کنار این، شایعاتی درباره استفاده اورک از تزریق‌های لاغری مطرح شد که احتمال می‌رود سکته قلبی او را تحریک کرده باشد.

کارشناسان هشدار دادند که این نوع داروها می‌توانند ریتم قلب را تحت تاثیر قرار دهند و در افراد دارای سابقه بیماری قلبی خطرناک باشند. اورک پیش‌تر استنت قلبی داشته و استفاده از داروها باید تحت کنترل پزشک باشد.

منبع: دیروزبان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید