انتقاد تند از اکبر عبدی و مجید مظفری: به چه قیمت تن به این کار سخیف دادید؟
اکبر عبدی، هنرمندی که با نقش آفرینیهای ماندگاری در «آدمبرفی»، «هنرپیشه» و «مادر»، در حافظه فرهنگی ما جا دارد، اینبار لباس زنانه به تن کرد و در نقشی ظاهر شد که بیشتر از محتوای خود، حامل معنایی تلخ بود: «استحاله یک هنرمند».

روزنامه ی اصولگرای خراسان به انتقاد از حضور اکبر عبدی با شخصیتی زنانه در برنامه جوکر پرداخت.
اکبر عبدی، هنرمندی که با نقش آفرینیهای ماندگاری در «آدمبرفی»، «هنرپیشه» و «مادر»، در حافظه فرهنگی ما جا دارد، اینبار لباس زنانه به تن کرد و در نقشی ظاهر شد که بیشتر از محتوای خود، حامل معنایی تلخ بود: «استحاله یک هنرمند».
اینجا ما با تبدیل عبدی از یک هنرمند بزرگ به شومن مواجهیم، کسی که گویا دغدغه معاش او را به پذیرش هر حرکت، هر نقش و هر برنامهای سوق داده است. این لباس زنانه که پیشتر در آثار سینمایی او، نظیر «آدمبرفی»، بخشی از داستانپردازی و تحلیل شخصیت بود، حالا هیچ روایت عمیقی ندارد و صرفاً برای لحظاتی خنده سطحی مخاطب طراحی شده است.
تلختر اینکه مجید مظفری، نماد نقشهای متین و جدی سینمای ایران، هم در کنار او حضور داشت. مخاطبی که به احترام عظمت بازیهای امثال مظفری در آثار فاخر سینمای ایران پای پلتفرم نشسته است، حالا نهتنها از محتوا، بلکه از هنرمندی آزار میبیند که روزگاری نماد وقار هنری بوده است.
این رفتار بیشتر از آن که مخاطب را به خاطر محتوای برنامه رنج دهد، از هنرمندانی آزار میدهد که در دهه ششم به بعد زندگی خود هستند و کارنامهای غنی از آثار مهم دارند. البته نمیتوان از همه انتظار هنر و کمدی خوب داشت، اما وقتی پای هنرمندانی مثل عبدی و مظفری در میان باشد، این انتظار نه بیجاست و نه غیرمنطقی.
نمونههای جایگاههای هنری تعریفشده در تاریخ سینمای ایران، شاید الگوی مناسبی برای این موضوع باشند؛ بازیگرانی مثل عزتا… انتظامی، علی نصیریان، محمدعلی کشاورز و… با دقت در انتخاب نقشهایشان زندگی حرفهای خود را به ساحت احترام و وقار رساندند. هر نقشی را با هر شرایطی نپذیرفتند و حرمت مخاطب را نگاه داشتند. حالا، حضور در چنین برنامهای، آنهم فقط برای سرگرمی به هر قیمتی، شکافی عمیق بین بعضی هنرمندان پیشکسوت و الگوهای گذشته ایجاد کرده است.
و نکته مهم همین است: لباس زنانه پوشیدن عبدی، تلخی ماجرا نیست. تلخی واقعی اینجاست که برای دیده شدن یک برنامه هنرمند تن به هرکاری بدهد؛ بدون ذرهای تلاش و خلاقیت. این «هر کار کردن» است که آسیبزننده است، نه انتخاب لباس یا ظاهر. عبدی پیشتر نیز در نقشهایی مشابه ظاهر شده، اما آن زمان این انتخابها بخشی از شخصیتپردازی در خدمت داستان بود. اینبار اما از هنر خبری نیست، فقط ابتذالی برای چند لحظه خنده. احسان علیخانی، که روزگاری خود مبدع برنامههای خوب تلویزیونی بود، حالا با ساخت فصلهای جدید «جوکر» در مسیری قدم گذاشته که بیشتر از سرگرم کردن مخاطب، حرمت هنر را زیر سؤال برده است. آیا ارزشش را دارد؟
خیلی خوب بود
1-رئیس سیما هم با همین ادبیات با سالها با سریال پایتخت مخالفت کرد ولی به جهت جذب بیننده مجبور به موافقت شد
2-سالیان دور دست زدن حرام بود ودوانگشتی زدن کراهت داشت الان برای تشویق نوجوانان در شبکه قرآن یکنواخت دست کامل می زنند
3-در فتواهای مراجع هم اختلاف ودر مواردی تناقض هم وجود دارد نباید اداره مملکت نبایدسلیقه ای باشد باید یک مرجع قانونی تصمیم بگیرد که میگیرد
تا الان با سلیقه اداره. شده که دینداری مردم زیر سؤال رفته جوانها دین گریز تر شده اند
مهم حجاب بودکه اکبرعبدی مثل زنان که خودشم هست رعایت کرده
بازیگران غیرمردمی مثل عبدی عبدپول هستند
چشم آنابل بترکه
تو وظیفه ت رودر قبالش انجام بده
مثل جناب عبدی که وظیفه ش رو در قبال وطنش انجام میده
میشه لطفا بفرمایید طیق کدوم آمار و نظر سنجی به این نکته رسیدی که اکبر عبدی غیر مردمی است ؟
دغدغه های معاش؟؟؟ کم دغدغه ای هم نیست، البته شما که درب یخجال و باز می کنید اختمالا مثل یخچال پیشکسوتتان خالی است.
خوشابحال مدیر مسول روزنامه اصولگرای خراسان
حداقل تو خونه خود ماهواره داره و میتونی ببینه
ما که از داشتن ماهواره محروم هستیم چکار کنیم
ما هم ماهواره میخوایم
آقایون مسئول در امور فرهنگی ، وقتی سخت بگیرید ، وقتی دایره و جولانگه هنرمندان را لحظه بلحظه تنگ و کوچک کنید ، دیگه هنرمند راهی برای بروز استعداد هنری خودرا نخواهد داشت و اجبارا برای امرار معاش ، ممکنه بقول شما روبه استحاله گذارد ، استحاله ای که شما مسئولان به هنرمندان تحمیل کردین
بعضی ها انگار قاضی بدنیا آمدن تا دائم این و اون را قضاوت کنن. اگه طرف فیلم ارزشی بازی کرد خوبه وتشویق می کنن اگه کاری کرد که بدلشان نچسبید بده. پا از کفش دیگران خارج کنید .چرا با هر عمل و کاری که به سلیقه تان نیست هوار راه می اندازید.
کجاش سخیفه کمدین هستن و مردم و میخندونن
وای خیلی عالی ان به هیچ عنوان هم سخیف نیست
اونایی که انتقاد کردن با شادی و خندیدن مردم دشمنی دارند ؛ متحجر عقده ای هستند !!!!
هنرمند مرد که نقش هنرمند زن بازی میکند یاد دوران قاجار را زنده میکند که چه زشت و چه نقرت انگیز است آدمی این همه عروسک باشد.با دست خودمون خاک بر سر خود نریزیم.
آنچه که باعث رنج مردم هست فقر تحمیل شده و عدم آرامش اقتصادی و روانی هست . و این فداکاری هنرمندان برای نشاندن لحظه ای لبخند روی لبهای این مردم خسته جای تقدیر دارد.
چرا سخیف
دمشون هم گرم عالین
این دنیا و جایگاه را اینقدر جدی نگرفتن که امثال این نویسنده گرفتن
پول همه چیز بعضی هاست
شرافت چنده؟؟؟
شعور دارن برای خنداندن مردمشون از خودشون مایه میذارن، یه ایرانم مخاطبشونن نه یه مشت اقلیت به درد نخور محجر، اسم این بازیگرها رو هم میارید قبلش دهنتونو آب بکشید. اکبر عبدی عشقه عشق ، من با همین صحنه کلی خندیدم ، هر چیم بگین خودتونید.😏
از وقتی این وزیر آمد جوکر و مسخره بازیشان شروع اگر ریس سیما داشتیم کار به این جا نمیکشید تشریف ببرین پیش برادرتون وزیرم وزیرهای قدیم فیلمهای مثل هشت بهشت و پهلونان نمیمیرند چهارخونه برره داریو به داریو وووو داشتیم یادش بخیر
خیلی خوب بود حداقل دل مردم کمی شاد شد
واقعن پایتیختم فیلم بود خاک توسرما که چینین وزیری داریم که اجازه میده اینجور پول جارو کنن دیوار به دیواری قالی شوی مشتاق پهلونان نمیمیرن این فیلمه ووووو بهترینا بودن نه😱😱 جوکر و غیره واقعن ووووو گوه