ماجرای عجیب فایل صوتی یک مدیر صداوسیما برای پخش نشدن پیام های مردم از رسانه ملی

فایل صوتی جلسه‌ای با حضور علیرضا حبیبی، مدیر رادیو فرهنگ این روزها در فضای مجازی منتشر شده است. در فایل صوتی حبیبی از دستور برای نپرداختن به مسئله گرانی‌ها در رادیو می‌گوید.

ماجرای عجیب فایل صوتی یک مدیر صداوسیما برای پخش نشدن پیام های مردم از رسانه ملی

حبیبی با اشاره به اینکه رسانه باید شرایط روانی جامعه را بهبود ببخشد، از گویندگان و مجریان رادیو می‌خواهد که انتقادات مردمی را از گرانی‌ها بازتاب ندهند.

وی از تهیه‌کنندگان شبکه نیز می‌خواهد در برنامه‌هایشان از نقد دولت بپرهیزند. سخنان مدیر شبکه رادیو فرهنگ که در تضاد با سیاست‌های اعلامی رئیس سازمان صداوسیما در بیان مشکلات مردم است با واکنش‌های منفی روبه‌رو شده‌است.
مواضع پیمان جبلی برای تحول در صداوسیما در همان اولین سخنرانی رسمی به عنوان رئیس جدید رسانه ملی قابل‌توجه است. جبلی در آن روز گفته بود: «صدا و سیما باید مصداق واقعی رسانه مردمی باشد؛ رسانه صدای کسانی باشد که صدایشان به جایی نمی‌رسد.»
وی همچنین تأکید کرده‌بود: «صدا و سیما باید منعکس‌کننده مطالبات، خواسته‌ها و دغدغه‌های توده مردم باشد و نباید منعکس‌کننده نظرات و منویات یک طبقه خاص باشد آن هم طبقه خاصی که جدای از مردم است.» تناقض میان آنچه رئیس رسانه ملی به دنبال اجرایی کردن آن است، با توصیه‌های مدیر رادیو فرهنگ مبنی بر مسکوت گذاشتن دغدغه‌های مردم درباره گرانی‌ها، تعجب‌آور بود.
فایل صوتی حبیبی در فضای شبکه‌های اجتماعی واکنش‌های زیادی را در پی داشت. بازتاب‌های منفی این فایل صوتی باعث شد علی بخشی‌زاده، معاون صدا، توضیحاتی را ارائه کند.

بخشی‌زاده در حاشیه نشست خبری نخستین جشنواره ملی رادیویی «پژواک» در پاسخ به خبرنگاران گفت: «ما در عمل نشان داده‌ایم که رسانه مردم هستیم. ایجاد شهروند خبرنگار و ایران‌یار که در قالب آن مردم مشکلات را خودشان مطرح می‌کنند و در رادیو پخش می‌شود، از همین نمونه‌هاست.»
بخشی‌زاده درباره اینکه آیا اساساً در جریان چنین دستورالعملی بوده‌است یا خیر، بیان کرد: «من با دوز سخن موافق نیستم، اما اینکه در موضوعات ترتیب و اولویت‌بندی داشته‌باشیم، موافقم. به هر حال ایده من این است که مردم باید در رسانه حضور داشته‌باشند»

حجم ویدیو: 11.08M | مدت زمان ویدیو: 00:03:33 | دانلود ویدیو
منبع: روزنامه جوان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • محسن
    0

    مگر بار اوله؟ زمان خاتمی انتقاد صدا وسیما به دولت ،آزاد و غیرمنصفانه بود..زمان احمدی نژاد (مخصوصا 6 سال اول که هنوز خانه نشینی نکرده بود ) همه تعریف از دولت بود و انتقاد از دولت یا از عملکرد آقای جلیلی تقریبا ممنوع بود..زمان روحانی فضای باز رسانه ای بود..هر شب بیست وسی به دولت حمله میکرد..زمان رئیسی هم که میشنوید چی میگه..انتقاد از دولت ممنوع..هر کس تخطی بکنه متضرر میشه( یعنی یا جریمه یا تعلیق یا اخراج) به نظر من این همان ادامه سیاست خودی و غیرخودی است..وگرنه بله کسی نمیخواد اول صبح مردم با نا امیدی شروع کنند.. ولی این طور سیاست صدا و سیما یک جور سیاست تکراری طولانی مدت هست که منشا اون نه امنیت روانی جامعه بلکه حاشیه امنیت برای خودی ها ، به عناوین مختلف هست..

  • مش جمعه
    0

    صدا و سیما مختص جریان سنتی هست که هر چیزی بنا به مصلحت بیان شود.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها