بهاره رهنما و امیرحسین صدیق در «باباسیبیلو» همبازی شدند
بهاره رهنما و امیرحسین صدیق به عنوان اولین بازیگران با پروژه سینمایی «باباسیبیلو» به تهیه کنندگی احمد احمدی و کارگردانی ادوین خاچیکیان قرارداد بستند.
فیلم سینمایی «باباسیبیلو» اولین تجربه ادوین خاچیکیان به عنوان کارگردان است که بزودی فیلمبرداری آن بعد از تکمیل شدن فهرست بازیگران و عوامل پشت دوربین آغاز میشود.
تاکنون حضور مرتضی خان محمد به عنوان (مدیرفیلمبرداری)، محمد توکلی (تدوین)، محمدرضا عزتخانی (مدیرتولید)، مهدی مطلبی (دستیاراول و برنامه ریز) ،فرشید کیوانمهر (مدیرصدابرداری)، مهرنوش طبیبی (طراح گریم)، محمد احمدی (آهنگساز) سپینود وفامنش(دستیار دوم کارگردان) در این پروژه قطعی شده است.
ادوین خاچیکیان تنها فرزند ساموئل خاچیکیان است که در تعدادی از آثار پدرش به عنوان تدوین گر و دستیار کارگردان حضور داشته است. احمد احمدی در کارنامه خود فیلم های همچون «ردکارپت» و «لازانیا» را تهیه کرده است.
منبع: ایسنا
72
چقدر زشت است برای یک خانم خدا رحم کند با این منکرات که زنان این زمان دچار هستند