فیلم تازه تهمینه میلانی، چهارشنبه اکران می شود

فیلم تازه تهمینه میلانی،

فیلم تازه تهمینه میلانی، چهارشنبه اکران می شود

به گزارش خبر فوری و به نقل از مهر، غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش با اشاره به جلسه امروز دوشنبه بیستم شهریور ماه این شورا گفت: فیلم سینمایی «ملی و راه های نرفته اش» به کارگردانی تهمینه میلانی از چهارشنبه ۲۲ شهریور ماه در گروه سینمایی کورش به جای فیلم «بیست و یک روز بعد» ساخته محمدرضا خردمندان اکران می شود. البته نمایش «بیست و یک روز بعد» در زیرگروه های سینمایی ادامه می‌یابد.

وی ادامه داد: طبق آیین نامه شورای صنفی نمایش سقف تعداد هفته های فیلم سینمایی «اکسیدان» به کارگردانی حامد محمدی به پایان رسیده است و اکران آن روز سه شنبه ۲۱ شهریور ماه به پایان می رسد و تنها می تواند در سانس های فوق العاده نمایش داشته باشد.

سخنگوی شورای صنفی نمایش تاکید کرد: دفاتری که درخواست اکران آزاد داشتند، باید قرارداد اکران با ۷ سالن سینما و زمان مشخص شده برای اکران فیلم را به شورای صنفی ارائه دهند.

33

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید