بنر جنجالی ۱۳ آبان مربوط به شهرداری شیراز نیست+واکنش کاربران
پیرو انتشار تصویری از یک بنر در فضای مجازی؛ سرپرست اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری شیراز گفت: این بنر متعلق به شهرداری شیراز نیست.
پیمان بهادری سرپرست اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری شیراز در خصوص انتشار بنر جنجالی شهرداری شیراز در روز ۱۳ آبان، گفت: این بنر مربوط شهرداری شیراز نبوده است.
گفتنی است این بنر قبل از برگزاری مراسم ۱۳ آبان به سرعت و در کمترین زمان ممکن در سطح شهر شیراز جمع آوری شده بود و اصلاح شده بود.
قابل ذکر است مردم شهر شیراز امروز با حضور حماسی و پرشور خود بار دیگر اعلام کردند که در مقابل هر ظلمی ایستاده اند و سر تسلیم فرود نخواهند آورد.
حضور دانشجویان، دانش آموزان، ترک، لر، اهل تسنن، عشایران همراه و همگام با مسئولان و مردم با فریاد مرگ برآمریکا، مرگ بر اسرائیل،ای رهبر آزاده آمادهایم آماده، وفاداری خود را به نظام و انقلاب نشان دادند و صحنههای زیبایی را خلق کردند و از خود به جا گذاشتند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
763
اخر و عاقبت استفاده مفت و مسلم از بیت المال میشه شهرداری شیراز که نمک میخوره نمکدون میشکنه بعد با یه ببخشید اشتباه شد جبرانش میکنه کسی هم نیست دهنشونو پر از سیمان بکنه! قلب راکتورا رو خوب سیمان میگرفتن یه سری ها!