مراسم مذهبی هندوها در الله آباد + تصاویر

طبق اعلام مقامات هند، انتظار می‌رود در این مراسم که دو ماه به طول می‌انجامد بیش از 12 میلیون نفر شرکت کنند. 

مراسم مذهبی هندوها در الله آباد + تصاویر

میلیون‌ها نفر از هندوها در مراسم مذهبی کوم میلا که در الله آباد واقع در شمال هند برپا شده شرکت کردند. کوم میلا یا کومبه میلا یک مراسم مذهبی است که توسط هندوها برگزار می‌شود. این مراسم هر سه سال، یک بار برگزار می‌شود و یکی از بزرگترین مراسم مذهبی و زیارتی جهان است.

طبق اعلام مقامات هند، انتظار می‌رود در این مراسم که دو ماه به طول می‌انجامد بیش از 12 میلیون نفر شرکت کنند. در این مراسم، هندوها خود را در آب رودخانه گنگ شستشو می‌دهند با این باور که آب این رودخانه گناهان را می‌شوید.

بر اساس اسطوره‌های هندو، در کوم میلا، پیروزی خدایان بر اهریمنان جشن گرفته می‌شود. نارندرا مودی نخست وزیر هند نیز در این مراسم شرکت کرد.

منبع: فرارو

1980

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید