در دهن مردم را نمی‌شود بست

رضا ساکی

در دهن مردم را نمی‌شود بست

شبگردی امشب رو با خداحافظی پراید شروع می‌کنیم، گویا قراره پراید دیگه تولید نشه، اما چیزی که خبرگزاریا دارن گزارش می‌کنن، اینه که مسئولان سایپا جشن خداحافظی پراید رو اینجوری دارن برگزار می‌کنن که قبل از این که پراید رو از رده خارج کنن، یه پیش‌فروش محدود براش گذاشتن؛ احتمالا برای این که بالاخره این دستگاه‌هایی رو که تولید کردن رو بدن دست مردم و ته انبارشون نمونه. اما ما پیش‌بینی می‌کنیم که پیش‌فروش محدود پراید برای خداحافظی تبدیل به یه حماسی بشه، تبدیل به یه پیش‌فروش خیلی بزرگ بشه و شما مردم رو ببینین که هر کدوم یه پراید زدن زیر بغلشون و دارن می‌رن. این رو گفتیم که نگین نگفتیم.

خبر بعدی مربوط به پسر آقای لاهوتیه، نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی که به پسرش گفته که شهردار چمخاله نشو و دلیلی هم که برای پسرش آورده، این بوده که عزیزم! حوزه انتخابی من توی همین منطقه است و من با این کارت مخالفم. آقای لاهوتی خیلی کار خوبی کرده و خیلی زود اقدام کرده که پسرش شهردار چمخاله نشه که اون بلایی که سر آقای وکیلی درباره فرزندانش اومد، به سرش نیاد. خب واقعا هم چه کاریه، وقتی بابات تو گیلان نماینده است، شما برو تو مازندران شهردار شو لااقل، برو مثلا توی سمنان شهردار شو لااقل، برو توی زنجان شهردار شو لااقل. آدم نمی‌ره همون جایی که باباش زور داره و باباش تاثیر داره و باباش نفوذ داره، شهردار بشه. بعد اگر مردم یه چیزی بگن، مردم درست می‌گن و در دهن مردم رو هم نمی‌شه بست؛ قدیم هم نمی‌شد بست، الان هم اگر شما دهن مردم رو ببندی، دست‌های مردم رو می‌خوای چیکار کنی؟ وقتی که دارن توی اینستاگرام و تلگرام چیکار باید بکنی؟ شما اگه می‌خوای دهنشون رو ببندی، باید دستاشون رو هم ببندی. نمی‌شه این کار و نشدنیه. پس اگر مسئول هستید، خیلی مواظب بچه‌هاتون باشید؛ بچه‌ان و ممکنه یه کاری بکنن که بعد مردم فکر کنن چون باباش نماینده است، تونسته اون کار رو بکنه. مردم هم که تقریبا و می‌شه گفت اغلب اشتباه فکر نمی‌کنن.

خبر بعدی امروز اینه که آقای خیابانی و علی دایی در کنکور دکتری دانشگاه آزاد که قبول شده بودن، در رشته جامعه‌شناسی ورزشی با هم هم‌کلاسی شدن. به نظر می‌رسه که در این هم‌کلاسی و هم‌نشینی، آقای دایی لذت بیشتری ببره با توجه به پیشینه‌ای که از این دو تا دوست بزرگوار سراغ داریم و به هر حال اظهارنظرهای جواد خیابانی باعث می‌شه که دوره دکتری خیلی پرنشاط برای آقای علی دایی طی بشه. ما که دسترسی رسانه‌ای اونجا نداریم، آقای دایی لطف کنه و در مورد اظهارنظرهای ویژه‌ای که آقای خیابانی در کلاس خواهن کرد به ما یه اطلاعی بده، از ایشان پیشاپیش سپاسگزار خواهیم بود. این همکلاسی‌هاشونم از همین الان یه همت بکنن و یه کانال تلگرامی بزنن و به لحظه نطق آقای خیابانی در سر کلاس رو برای ما هم عمومی کنن، ازشون سپاسگزاریم.

خبر بعدی این بود که گویا یه خانوم با خرید و فروش مسکن مهر پردیس میلیاردر شده، یعنی قبلش هیچی نداشته، بعد رفته خونه‌های مردمی که شش سال، هفت سال منتظر بودن که مسکن در پردیس بگیرن رو ارزون گرفته و گرون فروخته. به هر حال توی این کشور چیزی که ثابت شده، اینه که خیلی چیزها برای بعضی‌ها آب نداره، ولی برای بعضی‌ها پر نونه، یعنی دو وجه وجود داره و مسکن مهر پردیس برای کسانی آب نداشته، برای این خانوم نون داشته و ایشون احتمالا هم از راه‌های قانونی کلی خرید کرده در مسکن مهر و اونها رو یا فروخته و یا نگه داشته. اگر کارش قانونی نبود، خب خبر نمی‌دادن که ایشون میلیاردر شده، خبر می‌دادن که دستگیر شده؛ پس وقتی دستگیر نشده هم یعنی کارش قانونی بوده. بهتره اگر دنبال نون می‌گردیم، از راه قانونی نون پیدا کنیم که بعدا سر از زندان درنیاریم.

امروز سایت خبر فوری یه خبری مخابره کرده و در عنوانش آورده آیا شما هم از بیماری اهمال‌کاری رنج می‌برید؟ والا به نظرم این یه پرسشیه که از هر ایرانی بپرسیم و اگر صادق باشه، باید بگه بله، من از بیماری اهمال‌کاری رنج می‌برم و البته اهمال‌کاری، بیماری‌ایه که کسی ازش لذت نمی‌بره و اصولا هر کسی که دچارش هست، هم خودش رنج می‌بره و هم به دیگران آسیب می‌رسونه. امیدوارم که همه در پاسخ‌دادن به این پرسش صادق باشیم.

و خبر آخر این‌که آقای حسن یزدانی گفتن که مسئولان قول دادن به من یه خونه بدن که همون یه خونه رو هم به من ندادن. ببین حسن جان! شما جایگاهت تشک کشتی هست، شما محل زندگیت تشک کشتی هست، شما با کشتی جاودانه شدی. مسئولان فکر می‌کنن اگه به تو خونه بدن، اصلا تو رو روی تشک کشتی نبینن. برای همین همینطور بی‌خونه نگهت داشتن و سعی می‌کنن که شما کشتی‌گیران رو زیاد پولدار نکنن که به بلای فوتبالیست‌ها دچار نشی که بعد خدای نکرده کارتون به متادون، ترامادول و نمی‌دونم شیشه‌کشی در مهمونی‌های شبانه بکشه. اونا می‌خوان شما کشتی‌گیرها همین‌جوری صاف و ساده و بدون خونه در خونه‌های استیجاری، با یه ماشین تولید داخل بدون ایربگ و بدون ترمز ABS و بدون هرگونه امکانات رفاهی داشته باشی، اما قهرمان باشی، این مهمه. مهمه اینه که تو خونه و پول و اینا نداشته باشی، اما قهرمان باشی. الان برنامه‌ای که برای شما چیدن، اینه. ناراحتی عزیزم؟ می‌تونی کشتی نگیری، این رو الان من از طرف مسئولان خدمت شما عرض کردم که شما دیگه خودت نخوای پیگیری کنی که اگر ناراحتم چیکار کنم؟ ناراحتی عزیزم؟ کشتی نگیر.

18

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید