۷ شهید و مجروح در حملات به پاسگاه مرزی طلاییه

اداره کل بنیاد شهید خوزستان از شهادت چهار مرزبان و مجروح شدن سه نفر دیگر در پی حملات هوایی نیروهای اسرائیلی ـ آمریکایی به پاسگاه مرزی طلاییه در هویزه خبر داد.

۷ شهید و مجروح در حملات به پاسگاه مرزی طلاییه

بر اساس اعلام اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، در پی حمله هوایی که به پاسگاه مرزی طلاییه در منطقه هویزه صورت گرفت، چهار تن از مرزبانان حین انجام مأموریت و دفاع از مرزهای کشور به شهادت رسیدند و سه نفر دیگر نیز مجروح شدند.

در متن این اطلاعیه آمده است: «بسم رب الشهداء والصدیقین، انالله و انا الیه راجعون؛ به اطلاع مردم شهیدپرور استان خوزستان می‌رساند ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت چهار تن از مرزبانان غیور پاسگاه مرزی طلاییه هویزه، ایمان مقامی‌خواه از شهرستان شوشتر، مهدی حیدری و سجاد بنداوی از شهرستان شوشتر و محمدرضا کمیش‌نژاد از شهر الهایی، حین انجام وظیفه و حفاظت از وطن به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.»

بر اساس این گزارش، سه نفر دیگر نیز در جریان این حمله مجروح شدند که برای مداوا به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

همچنین اعلام شده است مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر این شهدا امروز جمعه ۱۵ اسفند، پس از اقامه نماز جمعه و همزمان با راهپیمایی مردم شهرستان دشت آزادگان برگزار خواهد شد.

پاسگاه مرزی طلاییه در غرب استان خوزستان و در نزدیکی مرزهای کشور قرار دارد و از مناطق مهم مرزی در شهرستان هویزه به شمار می‌رود.

 

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید