تیراندازی در مراسم عید حنوکا یهودیان در سیدنی استرالیا/ ۱۲ کشته و ۶۰ زخمی تاکنون/ ویدئو +18

رسانه‌‌های استرالیا از کشته و زخمی شدن تعدادی از افراد حاضر در عید یهودی حنوکا در شهر سیدنی خبر دادند.

تیراندازی در مراسم عید حنوکا یهودیان در سیدنی استرالیا/ ۱۲ کشته و  ۶۰ زخمی تاکنون/ ویدئو +18

photo_2025-12-14_16-25-47

دو نفر از عاملان تیراندازی شناسایی شدند

رسانه های استرالیایی نوشتند:  دو نفر از عاملان تیراندازی که مهمانی یهودیان در سیدنی را هدف قرار دادند شناسایی شدند؛ یکی اصالتا پاکستانی و دیگری الجزایری است و هردو تابعیت استرالیا دارند.

۱۲ کشته و  ۶۰ زخمی طی تیراندازی در جریان یک جشن یهودی در استرالیا

رسانه‌های عبری و استرالیایی امروز (یکشنبه) از وقوع تیراندازی در جریان مراسم جشن یهودی در ساحل شهر سیدنی خبر دادند.

به گزارش ایسنا، روزنامه اسرائیلی «جروزالم پست» گزارش داد که «در تیراندازی در جریان جشن حنوکا در ساحل بوندی در استرالیا، ۱۰ نفر کشته و ۶۰ نفر دیگر به شدت زخمی شدند.»

نخست‌وزیر ایالت نیو ساوت ولز استرالیا اعلام کرد که در جریان حمله مسلحانه به جامعه یهودی در ساحل بوندی، دست‌کم ۱۲ نفر کشته شده‌اند.

وی تأکید کرد که مقامات ایالتی و فدرال این رویداد را به‌عنوان یک «حادثه تروریستی» بررسی می‌کنند و شواهد اولیه نشان می‌دهد که این حمله به‌طور مشخص جامعه یهودی را در نخستین روز از جشن‌های عید حانوکا هدف قرار داده است.

اتهام اسرائیل؛ ایران پشت حمله به یهودیان در سیدنی است/ اعلام غیررسمی هویت یکی از تیراندازان/ عکس

پس از حمله مرگبار به جشن یهودیان در شهر سیدنی استرالیا، مقامات امنیتی رژیم اسرائیل انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه رفتند.

رئیس اسرائیل: بارها به استرالیا درباره تیراندازی به یهودیان هشدار داده بودیم

«اسحاق هرتزوگ»، رئیس اسرائیل، روز یکشنبه به حمله‌ای که تجمعی یهودی را در نزدیکی ساحل بوندی در شهر سیدنی استرالیا هدف قرار داد، واکنش نشان داد. این حمله در حالی رخ داد که یهودیان در حال روشن کردن اولین شمع از مراسم جشن هانوکا بودند. هرتزوگ این حادثه را «وحشیانه» توصیف کرد و گفت: «برادران و خواهران ما در سیدنی مورد حمله تروریست‌های شرور قرار گرفتند.»

لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین به جشن یهودیان در سیدنی/ ویدئو

رسانه‌های عبری و استرالیایی امروز (یکشنبه) از وقوع تیراندازی در جریان مراسم جشن یهودی در شهر سیدنی خبر دادند. لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین به جشن یهودیان در سیدنی را در ویدئوی زیر ببینید.

۱۰ کشته و  ۶۰ زخمی طی تیراندازی در جریان یک جشن یهودی در استرالیا

رسانه‌های عبری و استرالیایی امروز (یکشنبه) از وقوع تیراندازی در جریان مراسم جشن یهودی در ساحل شهر سیدنی خبر دادند.

به گزارش ایسنا، روزنامه اسرائیلی «جروزالم پست» گزارش داد که «در تیراندازی در جریان جشن حنوکا در ساحل بوندی در استرالیا، ۱۰ نفر کشته و ۶۰ نفر دیگر به شدت زخمی شدند.»

پلیس استرالیا اعلام کرد که «اگرچه دو نفر دستگیر شده‌اند، عملیات امنیتی همچنان ادامه دارد و ما از همه می‌خواهیم که از این منطقه دوری کنند.»

حادثه تیراندازی

رسانه‌های استرالیایی گزارش دادند: فرد مسلحی که در ساحل بوندی در سیدنی تیراندازی کرد، به ضرب گلوله کشته شد و فرد دیگری تحت درمان قرار دارد.

رسانه‌های محلی استرالیا گزارش داده‌ بودند که این حادثه در یک مراسم دینی یهودیان در سیدنی رخ داده و تیراندازی گسترده‌ای در این محل انجام شده است.

پلیس ایالت نیو ساوث ولز با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که عملیات امنیتی گسترده‌ای در منطقه ساحل بوندی در جریان است و شهروندان از رفت‌وآمد در این ناحیه خودداری کنند.

پلیس از مردم خواست برای حفظ امنیت خود از نزدیک شدن به این منطقه خودداری کنند و به تیم‌های تخصصی اجازه دهند تا به حادثه رسیدگی کنند.

تحقیقات پلیس ادامه دارد و مقامات محلی تاکید کرده‌اند شهروندان باید دستورالعمل‌های ایمنی را رعایت کنند.

نیروهای پلیس و امدادی در محل مستقر هستند و اقدامات لازم برای تأمین امنیت و مدیریت وضعیت در جریان است.

در همین حال، وزارت امور صهیونیست‌های ساکن خارج سرزمین‌های اشغالی با صدور بیانیه‌ای این رویداد را «حمله‌ای تروریستی خونین» توصیف و اعلام کرد که در جریان آن، شمار زیادی از افراد از کشته و زخمی شده‌اند.

این وزارتخانه همچنین تأکید کرد که پس از حمله سیدنی، در تماس مستقیم با رهبران جامعه یهودیان در استرالیا قرار دارد.

«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به این حادثه، آن را «حمله‌ای وحشیانه از سوی تروریست‌ها علیه یهودیان در روز عید حنوکا» دانست و گفت این اقدام در ساحل بوندی استرالیا رخ داده است.

«گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی نیز با لحنی انتقادی اعلام کرد که دولت استرالیا، که به گفته او هشدارهای متعددی دریافت کرده بود، باید مسؤولیت‌های خود را به‌طور کامل بپذیرد و نسبت به امنیت شهروندان اقدام جدی‌تری انجام دهد.

وزیر امور خارجه این رژیم تاکید کرد: آنچه اتفاق افتاده نتیجه تحریک و جو یهودستیزی در خیابان‌های استرالیا طی دو سال گذشته است.

از سوی دیگر، نخست‌وزیر استرالیا با ابراز تأسف از این حادثه گفت صحنه‌های رخ‌داده در بوندی «هولناک و دردناک» است.

وی تأکید کرد که پلیس و تیم‌های امدادی برای نجات جان‌ها و رسیدگی به مجروحان در محل حضور دارند.

سازمان اورژانس ایالت نیو ساوت ولز نیز اعلام کرد که در پی این تیراندازی، دست‌کم ۱۳ نفر به بیمارستان منتقل شده‌اند.

تیراندازی در مراسم عید حنوکا یهودیان در سیدنی استرالیا/ 5 کشته و 12 زخمی تاکنون

به گزارش خبرگزاری دانشجو، رسانه‌‌های عبری گزارش دادند که در تیراندازی مستمر در جشن حنوکای یهودی در سیدنی استرالیا، بنا به آمار اولیه پنج نفر کشته شده و ۱۲ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

بیشتر بخوانید:  اتهام اسرائیل؛ ایران پشت حمله به یهودیان در سیدنی است/ اعلام غیررسمی هویت یکی از تیراندازان/ عکس

این خبر بروز رسانی شده است.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 46
  • نجات

    اسحاق هرتزوگ که این حمله راوحشیانه خواندپس بمباران وموشک باران غیرذالک اسرائیل برعلیه فلسطین ولبنان وغیره چطور؟

    نظرات شما -
    • ناشناس

      نابود باد یهود نابود باد یهودی

    • ناشناس

      برای بعضی ها خیلی زور داره که اسراییل این همه مخالف داره سریع میان زیر پیام ضد اسراییل فحش میدن نابود باد اسراییل بی ناموس وحامیانش

    • ناشناس

      همش کار حماس وحشیه،ولبنانیهای مفت خور

    • مهدی جوجه

      اسراییل به فرمان امریکاست لعنت برترامپ شیردوش

    • ناشناس

      کار همین داعشی ها و همفکرانشون هست تو ایران هم زیاد داریم

  • عاشق نظام

    آفرین به سربازان گمنام امام زمان عجل الله فرجه

    نظرات شما -
    • سعید

      پس اینجوری هیچ فرقی بین تواون نیست

    • ناشناس

      کار خودشونه
      میخوان بندازن گردن مسلمونا
      مسلمون که تروریست نمیشه
      همه دنیا میدونن که این وصله‌ها به مسلمونا نمی‌چسبه
      مسلمونا از لحاظ رفتار با خودشون و بقیه در دنیا نمونه هستند

  • ناشناس

    کار خودشونه. میخوان مظلوم نمایی کنن

  • کمبوجیه

    بسیار زیبا لذت بردیم

    نظرات شما -
    • ناشناس

      افرادی که از کشته شدن افراد غیر مسلح وغیر نظامی خوشحال بشوند باید درانسانیت و اعتقادات خود حتما شک کنند ؛ 100% اونی که میپرستی خدا نیست .

    • ناشناس

      نه کم هم نبوده "کم بودجیره " ساندیس زده شعورو انسانیت ات رو سوزونده

  • ناشناس

    چقدر این یهودی ها عزیز هستند

    نظرات شما -
    • ناشناس

      چون مادر وخواهرت رو دوست دارن مادر خواهرت هم الت ۲۷سانتی دوست دارن

    • ناشناس

      نمونه همین ها که راحت آدم میکشند همین ناشناسی هست که خیلی راحت هم فحش ناموس میده انگار نه انگار که خودش یه بی ناموس هست.

  • ناشناس

    یکی از نشانه های ظهور نابود کردن یهودیان

    نظرات شما -
    • ناشناس

      بیشرف کلی هموطن یهودی داریم بفهم چی میگی

    • مصطفی

      بعضی افراد مثلا ایرانی که سنگ یهودیای ایرانی به سینه میزنن،همشون موقع حمله سگیونیستا به ایران ساکت بودند و غیرتی نمیشدن که هیچ،وطن فروشی هم میکردن.

    • ناشناس

      خدا رحم کنه میندازن گردن ایران

    • ناشناس

      مصطفی مملکت ارث پدری اقلیت نیست

    • ناشناس

      گور پدر تمام یهودیان بی مادر بی بوته و ما هم نداریم یهودی بی صفت آدمکش لاشی صفت

    • ناشناس

      گور پدر و مادر امثال تو بیشرف اقلیت زبون

  • ناشناس

    ما هیچ خبری نداریم ان شاءالله

  • ناشناس

    این جمله از کیست؟ :اصلاحات به نمایندگی از ما در مقابل نظام ایران می جنگد
    اسرائیل

    نظرات شما -
    • ناشناس

      اختیار عقل خودت رو نده بدست دشمن . خودت تحلیل کن

    • موسیو پی جی

      اونی که گفته آدرس اشتباهی داده تا تندروهای نفوذی در جناح دیگر در امان بمانند تا کنون که ثابت شده هر کسی شعار تند و داغ داده بیشتر از همه سرباز آنوریها بود چرکو

  • مصطفی

    خب خداروشکر.
    اصلا صهیونیست خوب صهیونیست مردس.

    نظرات شما -
    • ناشناس

      انسان اسم ت و نمیشه گذاشت متاسفم هیچ فرقی با اسراییلی آدم کش نداری بیشرف

  • مهران از آبادان.

    حالا خدا کنه پای ایران را وسط نکشند وگرنه اسرائیل به اسم انتقام مجددا دست به اقداماتی بر علیه ایران خواهد زد.این همه کشته و زخمی چیزی نیست که صهیونیست ها به سادگی از کنارش بگذرند.

  • ناشناس

    اسمش تیراندازی نیست حمله تروریستی هست لطفا تیتر رو عوض کنید.هممون هم میدونیم چه کسایی اینکارو کردن مثل صدا و سیما نباشید که تجاوز و حمله نظامی روسیه به اوکراین رو به اسم عملیات نظامی تیتر کرده بودند

    نظرات شما -
    • ناشناس

      کشته شدن انسانها در هر صورت خیلی بده ولی وقتی تو غزه و اکراین کشته می شن مبارزه با تروریسم هست و اونایی که میکشن وقتی خواهر برادراشون ،توسط برادر خواهر افراد مقتول کشته می شن، اسمش میشه تروریسم. ظاهرا هرکی با هواپیما و تانک بکشه ، مشروعیت داره و اونی که با بمب دستی و نارنجک و کلاشینکف بکشه ، میشه تروریست و نامشروع. کاش انسان بودن بر هر دینی و مذهب و گروه و جناحی و نژاد اولویت داشت

  • ناشناس

    مصطفی ، اقلیت میدونی خیلی ضعیف شدین حق داری مواظب خودت باش اسم ننویس که پاداش کامنت بگیری !

  • ناشناس

    الحمدلله رب العالمین

  • ناشناس

    با اسرائیل مشکل دارید یا با یهودیها؟

  • همرزم هادی

    قاتل ابن انسانهای بیگناه قتل عام دههاهزارانسان ببگناه مسلمان توسط اسرائیل است اگر حاکمان جن

  • شمه

    این عملیات تروریستی نیست عملیات ضد تروریستی است هر کس هم ناراحت هست تروریست میباشد

    نظرات شما -
    • ناشناس

      خدات رو عوض کن ، دوشاخت تو پریز شیطان است .

  • ناشناس

    اینقدر که این صهیونسیتها خبیث و جانی هستند حتی سربازان خودشان هم که این جنایات را انجام دادند نمی توانند تحمل کنند و دست به خودکشی می زنند - حالا چطور عده ای از این صهیونسیت ها دفاع می کنند !!!
    حتی مردم اروپا هم از اینها اعلام انزجار می کنند

  • هموطن

    حملات به یهودیان در استرالیا محکوم و غیرانسانی بوده

  • نظردهنده

    کاش بجای کشته شدن مردمان عادی رئیسان وفرماندهان هرکشورمستقیم کشته می‌شدند.اونان که ناآرامی وجرودعواراه میندازن ولجبازی میکنن.مردم بایدتاوانش بدن؟روی صحبتم به هرکشوری هست

  • محسن

    باز یه عده دیوانه تو زمین اسرائیل بازی کردند حالا ببین چقدر مسلمون باید تقاص این اقدامات بیخود رو بدن نمونش ماجرای ۷ اکتبر بینید حاصلش چی شد

  • ناشناس

    جهود است و مظلوم نمایی، قصه پردازی هولوکاست و اتاق گاز و از این دری وری ها

  • بسیجی

    ترور محکوم است

  • امام زمان

    امیدوارم تقاص کار احمقانه ولایون رو مردم عادی ایارن پس‌ندهد

  • حسین

    کشتن یک انسان از هر دینی که باشه بدون دلیل مثل کشتن همه انسانهاست این ایه خود قرآنه خدا لعنت کند هر کس در هرجای جهان حمله تروریستس انجام میده لعنت خدا بر عاملان و سران این حملات.